Sokakta kalmamak için cinayeti itiraf etti

59 yaşındaki Anthony Kemp 38 yıl önce polise, İrlandalı Christopher Ainscough'u dövdüğünü itiraf etti. Kemp, hükümetin sokaklarında uyumak yerine içerde ona bakılmasını istediğini söyledi.

Sokakta kalmamak için cinayeti itiraf etti

Vahşi cinayet , 2 ve 5 Aralık 1983 tarihleri ​​arasında Londra'nın kuzeybatısındaki Kilburn, Shoot-up Hill Court'taki Bay Ainscough'un evinde meydana geldi . 

Arkadaşları tarafından cömert ve ilgili olarak tanımlanan çok sevilen 53 yaşındaki İrlandalı eşcinsel Christopher Ainscough, o zamanlar henüz 21 yaşında olan Anthony Kemp'i içki içmeye dairesine davet etti.

 Aralarında çıkan tartışmanın ardından Kemp, kurbanının kafasına mermer kül tablasıyla vurduktan sonra cinayet silahını ve kapı kolunu sildi ve parmak izlerini sildi.  Ainscough'u kanepenin önünde yatarken bıraktı.

Ancak 38 yıl sonra yaşam şartlarının zorlaması cinayeti itiraf etmesine neden oldu. Bir polis karakolunun penceresine taş atarak itirafı dinlemeleri için memurlara yalvarmasaydı asla yakalanmayacaktı. 

Şimdilerdelerde 59 yaşında olan Anthony Kemp polise verdiği ifadede "Bana ne olduğunu umursamıyorum, çünkü yaşayacak fazla zamanım yok... Lanet sokaklarda yaşamayacağım. Hükümetin bana bakmasını tercih ederim... Hayatımın son birkaç yılını s*** sokaklarda uyumaktansa kıtlık içinde geçirmeyi tercih ederim." dedi.

 Mahkeme, öldürülen Ainscough'un dairesinde düzenli olarak erkeklerle seks yaptığını, ancak onunla yakın olmayı reddettikleri takdirde, isteklerine her zaman saygı duyduğunu söyledi.

Kemp polise Ainscough'un onu kızdırmak için ne yaptığını hatırlamadığını söyledi ve İrlandalı'nın kendisine doğru ilerlediğini reddetti. 

Beyninin ezildiğini, beyninin duvarın yukarısında olduğunu söyleyerek ona vurmak için bir parça mermer kullandığını söyledi. Daha sonra cinayetin 80'lerin başında işlendiğini ve hiç yakalanmadığını doğruladı.

Kemp: 40 yıl boyunca paçayı sıyırdım ve şimdi sokaklarda kalmamak için teslim oluyorum dedi.