76 yaşındaki Nebahat Çehre kendi koleksiyonu için modellik yaptı

Tasarladığı kıyafet koleksiyonu için modellik yapan 76 yaşındaki usta oyuncu Nebahat Çehre, kendisine nasıl hayran bıraktı?

Yeşilçam’ın en şık giyinen kadınlarının başında gelen Nebahat Çehre, geçen hafta kendi kıyafet koleksiyonunu piyasaya çıkaracağını duyurmuştu.

Karantina günlerini modacı Rufat İsmayil ile tasarım yaparak değerlendiren Çehre, 52 parçalık bir koleksiyon hazırladı. Ünlü oyuncu geçtiğimiz hafta Beykoz’da kendi koleksiyonu için modellik yaptı.

Güzelliği ve zarafetiyle yine kendisine hayran bırakan 76 yaşındaki oyuncu, 12 saat boyunca poz verdi. Nebahat Çehre için dezenfekte edilen özel bir karavan kiralandı.

Çekimlerde üstü açık klasik bir otomobil kullanıldı. Usta oyuncu ünlü fotoğraf sanatçısı Emrah Esen’in objektifine poz verdi.

Nebahat Çehre, "Çok heyecanlı bir gündü. Vakit nasıl geçti hiç anlamadım. 10 kıyafet giyip çıkardım. Ama hiç yorulmadım. Aksine büyük bir keyif aldım. Enerjim tavan yaptı. Bu koleksiyon yaşı olmayan ve her daim şık, alımlı ve zarif görünmek isteyen kadınlar için. Daha koleksiyon çıkmadan ön siparişler gelmeye başlamış, çok mutlu oldum. Kısmetse koleksiyon 18 Eylül’de önce dijital platformlarda satışa çıkacak" diye konuştu.