90 kuşu acımasızca dövüştürüyorlardı... Polis eve baskın yaptı... Her tarafı kanlar içinde 90 kuşa el konuldu

Polisin baskın düzenlediği ev hakkında yasa dışı horoz dövüşü ve hayvanların eziyet gördüğü ihbarı alınmıştı. Hayvanların sahibi olduğunu söyleyen adam gözaltına alınırken hayvanlardan koruma merkezine gönderildi. Ancak 90'dan fazla kuş, tavuk ve horoz merkezin kapasitesini aşınca yetkililer devreye girdi.

90 kuşu acımasızca dövüştürüyorlardı... Polis eve baskın yaptı... Her tarafı kanlar içinde 90 kuşa el konuldu

Polisler arama emri çıkardıkları evi aramak için Doğu Memphis'teki Dunn Bulvarı'nda bulunan eve gitti. Memphis Polisi, yasa dışı bir horoz dövüşü operasyonu hakkında bir ipucu aradıklarını söyledi. MAS Direktörü Alexis Pugh, "Bu, bir vatandaşın bir şeylerin doğru olmadığını fark edip aramasına harika bir örnek ve biz de aynı gün oradaydık" dedi.

90 kuşu acımasızca dövüştürüyorlardı... Polis eve baskın yaptı... Her tarafı kanlar içinde 90 kuşa el konuldu - Resim : 1

HAYVANLARIN SAHİBİ TUTUKLANDI

Mahkeme belgeleri, Memphis Polisi ve MAS'ın 98 kuş ve hayvanların horoz dövüşü yaptığını gösteren kama, halat ve komşuları şoka sokan mahmuzlu testere gibi birkaç öğe bulduğunu ortaya koyuyor. Komşu Deborah L. Woods, "Şaşırdım çünkü gerçekten neler olup bittiğini bilmiyorduk, çünkü orada hiç kimseyi görmedik." dedi. Polis, hayvanların kendisine ait olduğunu söyleyen ev sahibi Pedro Hernandez'i tutukladı. 83 kez hayvanlara eziyetle suçlanıyor. Woods, "Kimseyi rahatsız etmedi. Neler olduğunu bilmiyorduk. Onu her gördüğümde işe gidiyor. Sabah 5:30, 6:00 gibi işe gitmek için çıkıyor.” dedi.

90 kuşu acımasızca dövüştürüyorlardı... Polis eve baskın yaptı... Her tarafı kanlar içinde 90 kuşa el konuldu - Resim : 2

HAYVAN HİZMETLERİNE TESLİM EDİLDİ

Kuşların Memphis Hayvan Hizmetlerine teslim edilmesi, kapasitelerini aşmalarına ve topluluğa bir kriz kapasitesi bildirimi vermelerine neden oldu. Pugh, "Bugün, personelimizin tavukların yanı sıra kalanlara da bakabilmesi için insanların bu binadan köpekleri çıkarmasına ihtiyacım var dediğimde, bugün yardıma ihtiyacım var" dedi. Hernandez, kısa bir süre sonra hapisten çıktı.