Sahnede bayılıp hastaneye kaldırılmıştı... İzel'den sağlık durumuyla ilgili flaş açıklama

İzel-Çelik-Ercan grubunun Fethiye Babadağ'daki konserinde talihsizlik sonucu bayılarak hastaneye kaldırılan İzel Çeliköz, paylaştığı video ile sağlık durumuna ilişkin bilgiler verdi. İzel, sahnede ufak bir tansiyon ve şeker düşmesi yaşadığını belirtti.

90'lı yıllara ‘Özledim’, ‘İşte Yeniden’ ve ‘Dönmelisin’ gibi şarkılarla damga vura albüm satışları rekor kıran efsane müzik grubu İzel-Çelik-Ercan, 30 yıl aradan sonra yeniden bir araya gelmişti.

Fethiye Babadağ’daki efsane konserde talihsiz bir olay yaşanmış, ünlü şarkıcı İzel bir anda konser sırasında fenalaşmıştı. İzel’in o anları paniğe neden olurken, 53 yaşındaki şarkıcı sağlık durumunu açıkladı.

Sosyal medya hesabından paylaştığı video ile sağlık durumuna ilişkin bilgiler veren İzel, şu ifadeleri kullandı:

“Merhaba sevgili herkes. Sevenlerime buradan selamlarımı gönderiyorum. Evet küçük bir aksilik yaşadık ama çok güzel konserler verdik. Kuruçeşme derken bir anda Fethiye’de Babadağ'da zirveye, 1200 metreye çıktık. Tabii ben oranın heyecanını, 'Burada nasıl bir konser yeri olabilir' derken yemek yemeyi unuttum. Benim hipoglisemim olduğu için arada bir sahne öncesi bir şeyler atıştırmam gerekiyor, maalesef bu atıştırmayı yapmadığım için sahnede ufak bir tansiyon ve şeker düşmesi yaşadım. Ama iki tane kahramanım vardı; Çelik ve Ercan. Sahnede beni bir anda tuttular, yakaladılar. Orada yukarıda bir müdahale yapıldı, aşağıda Fethiye Devlet Hastanesi, çok teşekkür ederim her şeye baktılar. Yine de o güzelliğe çıkar mısın deseler çıkarım. Yemek yemeyi unutmadan. "

İzel ayrıca, bütün sevenlerine, sanatçı dostlarına ve kendisini merak eden herkese teşekkür dileklerini iletti.