Dünyanın en sinirli ülkeleri açıklandı! Türkiye bakın kaçıncı sırada! Şoke eden sonuç: Ülkenin yarısı sinirli

ABD merkezli global düzeyde araştırmalar yapan anket şirketi Gallup, dünyanın en sinirli ülkelerini açıkladı. Yapılan araştırmalara göre bu 8 ülkenin halkının neredeyse yarısı sinirli. Araştırma sonucu ise herkesi şaşırttı. Türkiye zirveyi zorladı. Türkiye 'En Sinirli Ülkeler' sıralamasında bakın kaçıncı sırada...

Dünyanın en sinirli ülkeleri açıklandı! Türkiye bakın kaçıncı sırada! Şoke eden sonuç: Ülkenin yarısı sinirli

Global araştırma şirketi Gallup, ‘Global Emotions’ raporunu yayınladı. Araştırma sonucunda en sinirli ülkeler açıklandı. Araştırma sonucu ise herkesi şaşırttı. Geçtiğimiz yıl da açıklanan listede üçüncü sırada olan Lübnan ilk sıraya yerleşirken, Türkiye'nin de zirveyi zorlaması dikkat çekti. 

Buna göre Türkiye, en sinirli ülkeler sıralamasında 2'nci sırada yer alıyor. Dünyanın en sinirli ülkeleri sıralamasında Türkiye’yi sırasıyla, Ermenistan, Irak, Afganistan, Ürdün, Mali ve Sierra Leona takip etti.

Dünyanın en sinirli ülkeleri açıklandı! Türkiye bakın kaçıncı sırada! Şoke eden sonuç: Ülkenin yarısı sinirli - Resim : 1

Lübnan’da halkın yüzde 49’u kendisini ‘sinirli’ olarak tanımlarken, bu oran Türkiye’de yüzde 48 oldu. Pozitif duygularla ilgili yapılan araştırmanın sonuçlarında ise birinci sırada 82 puanla El Salvador yer aldı. Yani El Salvador, en pozitif ve mutlu ülke seçildi.