ABD’de fırtına gibi esiyordu! Lionel Messi sakatlandı! Durumunu teknik direktörü açıkladı!

ABD MLS Ligi ekiplerinden Inter Miami’de forma giyen dünyaca ünlü futbolcu Lionel Messi, takımının Toronto ile oynadığı maçın ilk yarısında sakatlanıp oyundan çıktı. Messi’nin ABD Kupası final maçında oynayamama durumu bulunurken takımın Teknik Direktörü Gerardo 'El Tata' Martino futbolcu hakkında konuştu.

ABD’de fırtına gibi esiyordu! Lionel Messi sakatlandı! Durumunu teknik direktörü açıkladı!

Fransız ekibi PSG’den ayrıldıktan sonra ABD MLS Ligi ekiplerinden Inter Miami’ye transfer olan Lionel Messi, takımıyla çıktığı 11 maçta 11 gol, 5 asistlik performans sergiledi. Yıldız futbolcu formuyla dikkat çekerken talihsiz bir sakatlık yaşadı.  

Messi, takımı Inter Miami’nin Toronto ile oynayıp 4-0 kazandığı maçın ilk yarısının 37.dakikasında yaşadığı sakatlık nedeniyle oyundan çıktı.

ABD’de fırtına gibi esiyordu! Lionel Messi sakatlandı! Durumunu teknik direktörü açıkladı! - Resim : 1

“YENİ BİR ŞEY OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM”

Maç sonunda Gerardo 'El Tata' Martino, Leo Messi ve Jordi Alba'nın "kas sakatlıkları olduğuna" inanmadığını ve her iki oyuncuyla da konuştuktan sonra "daha az karamsarlığa " sahip olduğunu paylaştı. Martino, "Rahatsızlıktan bahsettiğim kadarıyla yeni bir şey olduğunu düşünmüyorum, yaşadıklarından daha büyük bir şey yok. Yorgunluklar, kas yaralanması olduğunu düşünmüyorum ve gün be gün gidiyoruz” ifadelerini kullandı.

Martino, ABD Kupası final maçında futbolcuların oynayıp oynayamayacağına ilişkin ise, "Yorgunlar, kas sakatlığı olduğunu düşünmüyorum ve gün gün gidiyoruz. Finalimiz olduğunu biliyorum ama sahaya çıkamayacak durumdalarsa sahaya girmeleri mümkün değil” diye konuştu.

ABD’de fırtına gibi esiyordu! Lionel Messi sakatlandı! Durumunu teknik direktörü açıkladı! - Resim : 2

“KAS SAKATLIĞI OLMADIĞINA İNANIYORUM AMA SÖYLÜYORUM”

Martino, Messi’nin sakatlığı hakkında şunları dile getirdi:

"Onu rahatsız eden eski bir sakatlıktan kalma bir yara izi. Milli takımdan geldiği görüntülerde herhangi bir sakatlığı yoktu. Kas sakatlığı olmadığına inanıyorum ama söylüyorum. Messi ile yapacağımız görüşme nedeniyle önümüzdeki günlerde nasıl devam edeceğimizi belirlememiz gerekiyor."