ABD'de kan donduran olay! Arkadaşlık uygulamasında tanıştığı kişiyi pişirip yedi!

ABD'de yaşayan 52 yaşında Mark Latunski isimli adam, internet üzerinden 25 yaşındaki Kevin Bacon ile tanıştı. Evine gelen Bacon'a saldıran Latunski, genç adamı öldürdükten sonra pişirip yediği ortaya çıktı.

ABD'de kan donduran olay! Arkadaşlık uygulamasında tanıştığı kişiyi pişirip yedi!

ABD'de gerçekleşen olayı duyanlar şoke oldu. Michigan eyaletinde yaşayan 52 yaşındaki Mark Latunski'nin, bir arkadaşlık uygulamasında tanıştığı 25 yaşındaki Kevin Bacon'u vahşice öldürdüğü belirlendi. Aynı zamanda Bacon'u sadece öldürmekle kalmayan Latunski, genç adamı pişirip yemiş.

ABD'de kan donduran olay! Arkadaşlık uygulamasında tanıştığı kişiyi pişirip yedi! - Resim : 1

Latunski'nin Bacon cinayetini 2019 yılında işlediğini itiraf etti. Ardından olaya ilişkin detaylarda da su yüzüne çıktı. 

Mahkeme belgelerinde yer alan bilgilere göre ikili, arkadaşlık uygulaması üzerinden tanıştıktan sonra Latunski'nin evine geçti. Ardından Latunski, Bacon'a saldırdı ve onu sırtından bıçaklayarak öldürdü. Soğukkanlı katil, Kevin Bacon'un cesedini evin bodrumuna indirerek bir ip yardımıyla tavana astı. Daha sonra ise testislerini çıkardı ve mutfağa götürerek pişirdi. Tüm bunlarla birlikte Latunski'nin, cesetten parçalar aldığı ve bunları pişirip yediği de kayıtlarda yer aldı. Bacon'un kayıp olarak bildirilmesinin ardından kolluk kuvvetleri Latunski'nin evine geldi.

ABD'de kan donduran olay! Arkadaşlık uygulamasında tanıştığı kişiyi pişirip yedi! - Resim : 2

Müebbet hapis cezası 

Cesedin bodrumda asılı bir şekilde durmasına rağmen katil, memurların eve girmesine izin verdi. Öte yandan mahkeme, Latunski hakkında kararını açıkladı. Mahkeme, cani adama müebbet hapis cezası verdi.

ABD'de kan donduran olay! Arkadaşlık uygulamasında tanıştığı kişiyi pişirip yedi! - Resim : 3

ABD'de kan donduran olay! Arkadaşlık uygulamasında tanıştığı kişiyi pişirip yedi! - Resim : 4