ABD'den skandal hareket! Teröre destek anını paylaştılar!

NATO müttefiki ABD, Türkiye'nin kararlılıkla mücadele ettiği terör örgütlerine yardımlarını sürdürüyor. ABD, sosyal medyadan terör örgütlerine yardım ederken çektiği fotoğrafla desteklerinin devam edeceğinin yanı sıra iş birliği mesajı da verildi. Öte yandan ABD'den gelen bu adımın Türkiye'nin Pençe-Kılıç harekatına paralel olarak gerçekleşmesi dikkat çekti.

ABD'den skandal hareket! Teröre destek anını paylaştılar!

ABD, Türkiye ile gerginliği tırmandıracak adımlar atmaya devam ediyor. Türkiye, İstiklal Caddesindeki hain saldırını hesabını sormak üzere harekete geçti ve Suriye ile Irak'ın kuzeyindeki terör yuvalarını bir bir bombaladı. Terörle mücadele sürerken ABD'den skandal bir hamle geldi.

Teröre destek anını ölümsüzleştirdiler

ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı, PKK/YPG/PYD bağlantılı Suriye Demokratik Güçlerine (SDG) kan ve plazma bağışında bulundu. Bağışta bulunulduğu anlardan bir kare ise sosyal medya hesabında paylaşıldı.

 

ABD'den skandal hareket! Teröre destek anını paylaştılar! - Resim : 1

Kan ve plazma bağışı

O paylaşımda ABD tarafından "SDG ortaklarına" 20 ünite kan ve plazma verildiği bilgisi yer aldı. Açıklamada ayrıca ABD'nin desteğinin devam edeceğinin yanı sıra işbirliği mesajı da verildi.