Öğrencisiyle defalarca ilişkiye girdi

33 yaşındaki öğretmenin, 15 yaşındaki öğrencisiyle defalarca cinsel ilişkiye girdiği ortaya çıktı. Olayın açığa çıkmasının ardından herkesin aklına aynı soru geldi: Bebeğinin babası kim?

Öğrencisiyle defalarca ilişkiye girdi

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kuzey Karolayna eyaletindeki Pamlico lisesinde öğretmen olarak görev yapan 33 yaşındaki Kara Walton'ın 24 Mart - 11 Haziran tarihleri arasında öğrencisiyle ilişki yaşadığı ortaya çıktı.

Walton'ın yaz tatili süresi boyunca genç çocuğu farklı mekanlara davet ederek iğrenç eylemi gerçekleştirdiği belirtildi. Öte yandan Walton'ın, daha önce de başka öğrencilerle ilişkiye girdiği iddia edildi.

Okul yönetimi şikayet etti

Bölge Savcısı Scott Thomas, Pamlico polis departmanının, okul yetkilileri tarafından uyarıldıktan sonra onu tutukladıklarını söyledi. Olay bölge halkını da derinden sarsarken, bir veli yaşadıklarına inanamadıklarını ifade ederek, "Ona çocuklarımızı emanet ettik. Bu olay ortaya çıkana kadar hiçbir şeyden şüphelenmedik. Kendisi sevilen bir öğretmendi" dedi.

Haziran ayında okul yönetimi öğretmenin bazı durumlarından şüphelendi. Tavırlarını farklı göstermeye başlayan Walton önce okul yönetimi tarafından takibe alındı. Ardından öğrencileriyle arasında ilişki olduğuna kanaat getirilince durum polise bildirildi. Polisle işbirliği yapan okul yönetimi, skandalın ortaya çıkmasında büyük rol oynadı.

Ailesi şokta

15 yaşındaki öğrencinin ailesi ise çocuklarının hayatından dahi endişe duyduklarını, Walton'ın tutuklanmasının ardından rahat bir nefes aldıklarını söyledi. Aile üyeleri, çocuklarının psikolojik tedavi görmeye başladığını söyleyerek, tüm davanın takipçisi olacaklarını ve gerekli şikayetleri yapacaklarını kaydetti.

Bebeğinin babası kim?

Pamlico Lisesi öğrenci hizmetleri müdürü Henry Rice, olaya karışan öğrencinin şu anda okulda olmadığını ifade ederek, olayın daha önce yaşandığını söyledi.

Rice'ın bu açıklamaları akıllara daha korkunç bir soruyu getirdi. Walton 2017 yılında bir bebek dünyaya getirmişti. Şimdi herkes o bebeğin babasının aslında kim olduğunu merak ediyor.

Walton, okulla olan sözleşmesi sona erdikten sonra Haziran ayında okuldan istifa etti.