Abdullah Avcı’dan sert sözler! Yıldız futbolcunun biletini kesti! “Olmuyorsa yapacak bir şey yok. Bay bay. Net”

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, Konyaspor ile oynanan maçın ardından Rayyan Baniya’ya sert sözlerle eleştirdi. Avcı, Konyaspor’un attığı golde hatalı olan futbolcu için, “Mevkisel sıkıntılarımız var. Mehmetcan potansiyel ama eksikleri var. Denswil'in de fiziksel inişleri çıkışları var. Rayyan da öyle. Gelişmiyorsa yapacak bir şey yok! O zaman bay bay! Net!” ifadelerini kullandı.

Abdullah Avcı’dan sert sözler! Yıldız futbolcunun biletini kesti! “Olmuyorsa yapacak bir şey yok. Bay bay. Net”

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 12.haftasında konuk ettiği Konyaspor’u 2-1 yendi. Trabzonspor’a galibiyeti getiren golleri 59 ve 85.dakika Paul Onuachu attı. Konuk takımın tek golünü ise 77.dakikada Andreasen kaydetti. Bu sonuçla birlikte Trabzonspor puanını 22'ye yükseltirken, Tümosan Konyaspor 10 puanda kaldı.

Abdullah Avcı’dan sert sözler! Yıldız futbolcunun biletini kesti! “Olmuyorsa yapacak bir şey yok. Bay bay. Net” - Resim : 1

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, Konyaspor’un attığı golde pas hatası yapan Rayyan Baniya için sert ifadeler kullandı. Avcı, adeta oyuncunun biletini kesti.

"OLMUYARSA YAPACAK BİR ŞEY YOK"

Avcı, Mevkisel sıkıntılarımız var. Mehmetcan potansiyel ama eksikleri var. Denswil'in de fiziksel inişleri çıkışları var. Daha da hızlandırabileceğimiz oyunculara yöneleceğiz. Rayyan da öyle. O topun atılmaması gerektiğini söylüyorum. Bunu oyuncularda yaşayacak. Her anı yaşıyorum. Oyuncu da yaşaması lazım. Olmuyorsa yapacak bir şey yok. Bay bay. Net. Bu oyun bir organizasyon oyunudur. Gelişimimizi hızlandırmamız lazım" ifadelerini kullandı.

Abdullah Avcı’dan sert sözler! Yıldız futbolcunun biletini kesti! “Olmuyorsa yapacak bir şey yok. Bay bay. Net” - Resim : 2

SAMET AKAYDIN'A SAHİP ÇIKMIŞTI

Öte yandan Avcı, Fenerbahçe ile oynanan maçta hata yapan sarı-lacivertli takımın oyuncusu Samet Akaydın için, "Samet rakip takımın oyuncusu da olsa milli takımın stoperidir. Bu oyuncularımıza bu anlamda sahip çıkarsak daha doğru olur diye düşünüyorum. Çalışarak daha iyisini yapmaya çalışacaktır" demişti. 

Abdullah Avcı’dan sert sözler! Yıldız futbolcunun biletini kesti! “Olmuyorsa yapacak bir şey yok. Bay bay. Net” - Resim : 3