Acıkana simit, uykusu gelene yatak

Bilecik'te tatilden dönüş yolunda olanlara Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şube Amirliği konaklama ve ücretsiz yiyecek imkanı sundu.

Acıkana simit, uykusu gelene yatak

Bilecik Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şube Amirliği günü denetlemelerle geçirirken dikkatler bayram dönüşünde olan yorgun sürücülere çevrildi.

Bilecik-Sakarya yolunda İçmeler mevkisinde sabaha karşı denetleme yapan ekipler, uzak mesafelerden gelen sürücülere yiyecek ve içecek ikram etti, uykusu gelen sürücülere de Osmaneli Belediyesi Prof. Dr. Yunus Söylet Şifalı İçmeler Tesislerinde ücretsiz konaklama imkanı sundu.

İstanbul'da yaşayan ve Antalya'dan tatilden dönen Bilal Özavcı, "Vali Bey durdurdu, bize de sürpriz oldu. Trafik kurallarına uyup uymadığımızı denetlediler. Yorgun olup olmadığımızı sordular. Sağ olsunlar buraya çağırıp ikram yaptılar, kahvaltımızı yapıyoruz." dedi.

Üniversite öğrencisi Burcu Çam, Konya'dan akraba ziyaretinden döndüğünü vurgulayarak "Durdurmaları çok iyi oldu çünkü yolda gelirken her yer kapalıydı ve çok acıkmıştık." ifadesini kullandı.