Acun Ilıcalı, Süper Lig’in genç yıldızını gözüne kestirdi! Volkan Demirel’in prensini transfer etmek istiyor! Özel uçak bile kaldırdı

Hull City’nin sahibi Acun Ilıcalı, Hatayspor’da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken ve Fenerbahçe’nin gündeminde olan Dele-Bashiru’yu transfer etmek için görüşmelere başladı. Nijeryalı futbolcunun temsilcisini özel uçağıyla Londra’ya götüren Ilıcalı, başarılı orta saha oyuncusu hakkında detaylar öğrendi.

Acun Ilıcalı, Süper Lig’in genç yıldızını gözüne kestirdi! Volkan Demirel’in prensini transfer etmek istiyor! Özel uçak bile kaldırdı

Futbolda devre arası transfer dönemine uzun bir süre olmasına karşın kulüpler şimdiden çalışmalarına başladı. Bu kapsamda İngiltere Championship ekibi Hull City’nin sahibi olan Acun Ilıcalı Türkiye’den transfer yapmaya hazırlanıyor.

Acun Ilıcalı, Süper Lig’in genç yıldızını gözüne kestirdi! Volkan Demirel’in prensini transfer etmek istiyor! Özel uçak bile kaldırdı - Resim : 1

GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Radyo Gol’den Berk Sayar’ın haberine göre Acun Ilıcalı, Hatayspor’da Volkan Demirel’in prensi konumunda olan genç futbolcu Dele-Bashiru’yu kadrosuna katmak için görüşmelere başladı.

TEMSİLCİSİNİ ÖZEL UÇAĞIYLA LONDRA’YA GÖTÜRDÜ

Nijeryalı futbolcunun temsilcisini özel uçağıyla Londra’ya götüren Ilıcalı, başarılı orta saha oyuncusu hakkında detaylar öğrendi.

Acun Ilıcalı, Süper Lig’in genç yıldızını gözüne kestirdi! Volkan Demirel’in prensini transfer etmek istiyor! Özel uçak bile kaldırdı - Resim : 2

FENERBAHÇE’NİN DE TRANSFER LİSTESİNDE

Öte yandan futbolcu Fenerbahçe’nin de transfer listesinde yer alıyor. Ancak sarı-lacivertlilerin futbolcu için sezon sonunda adım atacağı belirtildi.

Transfermarkt’a göre değeri 900 bin euro olarak gösterilen 22 yaşındaki Dele Bashiru, merkez orta saha mevkisinde forma giyiyor. Genç futbolcu bu sezon Hatayspor formasıyla çıktığı 13 maçta 4 gol, 4 asist yaptı.

Ayrıca Acun Ilıcalı, Hull City’ye şimdiye kadar Fenerbahçe’den Ozan Tufan, Allahyar ve Bora Aydınlık’ı Antalyaspor’dan ise Doğukan Sinik’i transfer etmişti.