Acun Ilıcalı'nın yeni prensi... 5.8 milyon euroya aldı... Henüz 21 yaşında ama Premier Lig'e 30 milyon euroya bile satabilir

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City’nin Aston Villa'dan 5.8 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Jaden Philogene, İngiltere U-21 Milli Takımı’nın maçında attığı 2 gol ve yaptığı asistle dikkatleri üzerine çekti. 21 yaşındaki kanat oyuncusunun 30 milyon euroya Premier Lig'de başka bir takıma transfer olabileceği ifade edilmeye başlandı. 

Acun Ilıcalı'nın yeni prensi... 5.8 milyon euroya aldı... Henüz 21 yaşında ama Premier Lig'e 30 milyon euroya bile satabilir

Bu sezon İngiltere Championship’te Hull City ile başarılı olmayı amaçlayan Acun Ilıcalı, takımın kadrosuna flaş bir transfer yaparak Aston Villa'dan 5.8 milyon euro bonservis bedeliyle Jaden Philogene’i kadrosuna katmıştı. Üç yıllık sözleşme imzalanan futbolcu gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti.

Acun Ilıcalı'nın yeni prensi... 5.8 milyon euroya aldı... Henüz 21 yaşında ama Premier Lig'e 30 milyon euroya bile satabilir - Resim : 1

DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ

İngiltere U21 Milli Takımı’nın 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası Elemeleri kapsamında Sırbistan ile oynadığı maçta 2 gol, 1 asistlik performansıyla dikkatleri üzerine çeken Philogene’nun iyi bir takıma transfer olacağı yorumları yapılmaya başlandı.

YÜKSEK BONSERVİS BEKLENTİSİ

21 yaşındaki kanat oyuncusunun 30 milyon euroya Premier Lig'de başka bir takıma transfer olabileceği ifade edilmeye başlandı. 

Acun Ilıcalı'nın yeni prensi... 5.8 milyon euroya aldı... Henüz 21 yaşında ama Premier Lig'e 30 milyon euroya bile satabilir - Resim : 2

 ACUN ILICALI ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ

İş insanı Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda takımın 21 yaşındaki kanat oyuncusu Jaden Philogene hakkında övgü dolu ifadeler kullandı. Ilıcalı, "Takımla 24 saat uğraşıyorum. Allah nasip etti, inşallah başarılarının devamını dilerim. Candaş'ın programında konuktum, Murat Ülker'in sponsorluğu sayesinde Aston Villa'nın sağ kanadını aldığımı anlattım. (Jaden Philogene)2 aydır peşindeydim, 2 ay sonra almayı başardık. Çok iyi bir çocuk. Bu çocuğu aldık, Candaş'ın programında dikkat edin, yıldız olacak dedim. Salı günüydü, çocuk İngiltere U21'de maça çıktı perşembe günü, 2 gol, 1 asist. Hull City olarak bize bir piyango çıktı. Bunun yeteneklerin bizi Premier Lig'e taşıma ihtimali var. Yatıra kaldıra gidiyor. Kim gelirse geçiyor” dedi.

Transfermarkt’a göre değeri 2.8 milyon euro olarak gösterilen Philogene, Hull City formasıyla çıktığı 6 maçta 1 gol attı, 3 asist yaptı.