Adalet Bakanı Akın Gürlek'ten Kahramanmaraş paylaşımı

Kahramanmaraş’ta yaşanan acı olayda hayatını kaybeden öğretmen ve öğrenciler, dualarla son yolculuklarına uğurlandı. Akın Gürlek Türkiye’yi yasa boğan hadise sonrası başsağlığı mesajı yayımladı.

Adalet Bakanı Akın Gürlek'ten Kahramanmaraş paylaşımı

Akın Gürlek, Kahramanmaraş’taki okul saldırısına ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada hayatını kaybeden öğretmen ve öğrenciler için taziye mesajı yayımladı. Gürlek, ailelere, eğitim camiasına ve millete başsağlığı dileyerek “Mekânları cennet olsun” ifadelerini kullandı.

Gürlek'in paylaşımı şu şekilde: 

Kahramanmaraş’ta meydana gelen elim hadisede hayatını kaybeden biricik evlatlarımızı ve kıymetli öğretmenimizi dualarla son yolculuklarına uğurladık. Hayatını kaybeden öğretmenimize ve evlatlarımıza Yüce Allah’tan rahmet; kederli ailelerine, yakınlarına, eğitim camiamıza ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Mekânları cennet olsun.

Adalet Bakanı Akın Gürlek'ten Kahramanmaraş paylaşımı - Resim : 1