Adana 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Cumhuriyet coşkusu! 1700 metrelik Türk Bayrağı görenleri mest etti

Türkiye'nin dört bir yanında Cumhuriyet'in 100. yılı coşkuyla kutlanmaya devam ediyor. Met-Gün inşaatın yaptığı Adana 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde yer alan Türk Bayrağı adeta görsel şölen oluşturdu. tv100 gece haberleri moderatörü Gökhan Taşkın o anları tv100'de anlattı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları tüm yurtta törenlerle, fener alaylarıyla ve konserle kutlanırken evler, sokaklar, meydanlar bayraklarla donatıldı. Adana 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nü kaplayan 1700 metrelik Türk Bayrağı görenleri mest etti.

Adana 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Cumhuriyet coşkusu! 1700 metrelik Türk Bayrağı görenleri mest etti - Resim : 1

Adana'da canlı yayın yapan gazeteci Gökhan Taşkın, o anları şu ifadelerle anlattı:

"Bugün Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yaş günü. Dolayısıyla 100 bisikletçi ve 100 koşucunun katıldığı bir yarışma tertipleniyor. Adana'nın yeni gerdanlığı burası. 1700 metre uzunluğunda devasa bir köprüden söz ediyorum. Türkiye'nin 4. büyük köprüsü bu. 3 şerit geliş, 3 şerit gidiş, aynı zamanda demiryolu ve bisiklet yolu da var. Bu köprü şu an dünyanın en büyük bayrağı ile kaplandı. Şehitlerimizin kanıyla sulanmış bu bayrak şu anda gurur abidesi 15 Temmuz Şehitler Köprüsü üzerinde böylesine ihtişamlı duruyor."

Adana 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Cumhuriyet coşkusu! 1700 metrelik Türk Bayrağı görenleri mest etti - Resim : 2