Adana, Antalya, Burdur, Hatay, Isparta, Mersin, Kahramanmaraş ve Osmaniye dikkat! Türkiye'ye pazartesi girecek. Sizde 20-22 basacak

Meteorolojik kaynaklar tarafından Akdeniz bölgesindeki illerimiz Adana, Antalya, Burdur, Hatay, Isparta, Mersin, Kahramanmaraş ve Osmaniye'ye yönelik pazartesi günü flaş bir bilgi verildi. Türkiye'ye pazartesi günü giriş yapacak, Akdeniz bölgesinde ise 20-22 arasında basacak.

Adana, Antalya, Burdur, Hatay, Isparta, Mersin, Kahramanmaraş ve Osmaniye dikkat! Türkiye'ye pazartesi girecek. Sizde 20-22 basacak

Perşembe gününden itibaren yola çıkan bir hava durumunun Türkiye'ye pazartesi gününden itibaren giriş yapması bekleniyor. 

Meteorolojik kaynaklardan da konu hakkında açıklama gelmeye başladı. Meteorolojide önemli siteler arasında yer alan Hava Forum tarafından Akdeniz bölgesindeki illerimiz Adana, Antalya, Burdur, Hatay, Isparta, Mersin, Kahramanmaraş ve Osmaniye'ye yönelik detaylı bir bilgi verildi. 

SİZDE 20 İLA 22 ARASINDA BASACAK 

Hava Forum tarafından aktarılan bilgiye göre söz konusu hava olayının yurdumuza giriş yapmasıyla birlikte Akdeniz bölgesindeki illerimizde, Türkiye'nin diğer bölgelerine göre daha sıcak bir havanın etkili olması bekleniyor. 

Hava Forum'dan yapılan paylaşımda da, "Akdeniz hattı 20-22 derecelere çıkacak. Bu durum Şubat ayımızdan 10 günümüzü çalacak. Bu durum hiç iyi olmadı... " ifadelerine yer verildi.