Montella'dan Onyekuru açıklaması! Oynayacak mı?

Spor Toto Süper Lig'de 16 puanla zirvede yer alan Adana Demirspor, Cumartesi akşamı saat 20.00'de Yeni Adana Stadyumu'nda ikinci sırada bulunan Galatasaray'ı konuk edecek. Mavi şimşeklerde en merak edilen konuların başında Henry Onyekuru'nun bu maçta oynayıp oynayamayacağı yer alıyor. Teknik direktör Montella bu konuya açıklık getirdi. İşte o açıklama

Montella'dan Onyekuru açıklaması! Oynayacak mı?

Spor Toto Süper Lig'de 16 puanla zirvede yer alan Adana Demirspor, Cumartesi akşamı saat 20.00'de Yeni Adana Stadyumu'nda ikinci sırada bulunan Galatasaray'ı konuk edecek.

Mavi şimşeklerde en merak edilen konuların başında Henry Onyekuru'nun bu maçta oynayıp oynayamayacağı yer alıyor.

Teknik direktör Montella bu konuya açıklık getirdi. İtalyan teknik adam, "Maça halen birkaç gün var. Onyekuru'yu tekrardan kazanacağımızı düşünüyorum. Rakitskiy'in de kırmızı kart nedeniyle olmayacağını da net bir şekilde herkes biliyor" dedi.

Son 2 maça kağıt üzerinde forvetsiz çıktıklarını ancak Onyekuru'nun forvet gibi oynadığını kaydeden Montella, "Ben forvetsiz oynadığımızı düşünmüyorum. Statik özelliklerde forvetsiz çıkıyormuşuz gibi gözüküyor ama Onyekuru, kanat oyuncusundan ziyade bir santrfor. Bu halde de ne kadar ofansif olabileceğimizi herkese göstermiş olduğumuzu düşünüyorum." şeklinde konuştu.