Adana'da tüyler ürperten kuyu... Yanına yaklaşan canlılar patır patır ölüyor... Cesetleri kuyunun etrafında öylece kalıyor

Adana'daki bir kuyu tüyler ürpertiyor. Kuyunun yanına yaklaşan kuş, kedi veya köpek fark etmeksizin tüm canlılar aldıkları koku nedeniyle can veriyor. Kuyu için önlem alınması istendi.

Topraktan zehirli gazlar sızabileceği herkes tarafından biliniyor. Adana'da da bir kuyudan zehirli gazlar sızdığı iddiası herkesin tüylerini ürpertti. 

YANINA YAKLAŞAN CANLILAR ÖLÜYOR

Kuyunun yanına yaklaşan kuş, kedi veya köpek fark etmeksizin tüm canlılar aldıkları koku nedeniyle can veriyor. Kuyu için önlem alınması istendi. 

SOSYAL MEDYA HESABI GÜNDEME GETİRDİ 

Konuyu gündeme getiren Adanacity sosyal medya hesabından şu ifadeler paylaşıldı: 

Adana’nın Feke ilçesine bağlı Süphandere Mahallesi’nde bulunan ziyaret denen yerde bir su kuyusu bulunuyor. Bu su da Co2, Co ve sülfürlü gazlar var. Karbonmonoksit, karbondioksit ve sülfür boğucu zehirli bir gazdır. Bu kuyuya yaklaşan, havasını soluyan bazı canlılar telef oluyor. Acil önlem alınması gereken bir nokta..." 

Adana'da tüyler ürperten kuyu... Yanına yaklaşan canlılar patır patır ölüyor... Cesetleri kuyunun etrafında öylece kalıyor - Resim : 1