Burak Deniz, Didem Soydan'a geri döndü! Böyle yakalandılar

Geçtiğimiz ekim ayında ayrılan Burak Deniz ve Didem Soydan'dan sevindiren haber geldi. Adı Deniz Işın’la anılan Burak Deniz eski aşkı Didem Soydan ile barıştı.

Son dönemin en çok proje çeken oyuncularının başında gelen Burak Deniz, peş peşe özel hayatıyla gündeme geldi. Deniz, önce dalış şampiyonu Şahika Encümen’le gecelerde görüntülendi, ardından da hafta içi meslektaşı Deniz Işın’la kameralara yansıdı.

Yakışıklı oyuncu aynı taksiye bindiği ve daha sonra beraber bir kafeye gittiği Deniz Işın’la sadece arkadaş olduklarını belirtti ve kalbinin boş olduğunu söyledi.

Burak Deniz, Didem Soydan'a geri döndü! Böyle yakalandılar - Resim : 1

"Gördüğünüz gibi barıştık"

“Kalbim boş” diyen Burak Deniz, ertesi gün ise herkesi şaşırttı ve geçen ekim ayında yollarını ayırdığı manken Didem Soydan’la barıştı. Ünlü oyuncu cuma akşamı Didem Soydan’la ilk kez Magazin Hattı kamerası tarafından görüntülendi. Sevgilisinin Nişantaşı’ndaki evinin önünde kameramıza takılan Deniz’in keyifli hali dikkat çekti.

Burak Deniz, “barıştınız mı?” sorusuna “gördüğünüz gibi” yanıtını verdi. Ünlü oyuncu, köpeği Köpük'ü de yanına alan Didem Soydan’la kısa bir tatile çıktıklarını anlattı.