Adnan Polat canlı yayında açıkladı! Gerçekten inanılmaz! Icardi astronomik teklifi reddetmiş

Galatasaray’ın eski başkanı Adnan Polat, katıldığı programda sarı kırmızılı takımın transfer etmek istediği Arjantinli golcü Mauro Icardi için konuştu. Polat, Icardi'nin Suudi Arabistan’dan gelen 25 milyon euro teklifi reddettiğini söyledi.

Adnan Polat canlı yayında açıkladı! Gerçekten inanılmaz! Icardi astronomik teklifi reddetmiş

Galatasaray’ın eski başkanı Adnan Polat, A Spor’da açıklamalarda bulundu. Sarı kırmızılı takımın yeniden kadrosuna katmak istediği PSG’de forma giyen Mauro Icardi konuştu.

ASTRONOMİK TEKLİF

Icardi’nin aldığı maaşa değinerek futbolcuya gelen teklifi açıklayan Adnan Polat, “Mauro Icardi'nin durumunu bilmiyorum. 7,5 Milyon Euro civarında para alıyor. Suudi Arabistan'da 25 Milyon euro vermişler ama kabul etmemiş diye duydum.. Bu teklif 35 milyon dolara çıkarsa ne olur bilemem. Bizle anlaşırsa üç yılda 23-24 milyon Euro alacak. Siz olsanız ne karar verirsiniz? İnşallah kalır. Galatasaray Başkanı olsam, Icardi'yi alır mıydım? Emin değilim. Galatasaray'a maddi olarak destek olalım. Ancak o para Mauro Icardi'ye verilmeli mi? Bence iç dengeleri düşünerek, verilmemeli” ifadelerini kullandı.

Adnan Polat canlı yayında açıkladı! Gerçekten inanılmaz! Icardi astronomik teklifi reddetmiş - Resim : 1

DURSUN ÖZBEK'TEN ICARDI AÇIKLAMASI

Öte yandan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Icardi’yi transfer etmek için çalıştıklarını ifade ederek, “Taraftarın sevgilisi. Sadece Galatasaray taraftarının sevgilisi değil, Türkiye'deki bütün futbola aşık kişilerin sevgilisi haline geldi. Elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Performansı da çok iyi, çok iyi performans sergiledi. Galatasaray'a katmanın çalışması içerisindeyiz. Piyasalar, geçmişe göre çok yüksek. Bütçemizin el verdiği çerçevede ama maksimum gücü sarf ederek Icardi'yi takıma katmaya çalışıyoruz. Göreceğiz bakalım. Çalışmalarımız devam ediyor” demişti.

Adnan Polat canlı yayında açıkladı! Gerçekten inanılmaz! Icardi astronomik teklifi reddetmiş - Resim : 2

Galatasaray formasıyla geçen sezon 26 maça çıkan Icardi, 23 gol attı, 8 asist yaptı.