AFAD ve jandarma seferber oldu! Toprak Razgatlıoğlu’ndan güzel haber

Antalya’da mahsur kaldıkları ihbarıyla arama çalışması başlatılan milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu’nun da aralarında bulunduğu gruba ulaşıldı. Razgatlıoğlu ve beraberindekilerin herhangi bir problemi olmadığı bilgisi paylaşıldı.

AFAD ve jandarma seferber oldu! Toprak Razgatlıoğlu’ndan güzel haber

2021 yılında Dünya Superbike Şampiyonası'nı kazanan ilk Türk sporcu olan milli motosikletçimiz Toprak Razgatlıoğlu'nun da aralarında bulunduğu bir grubun Alanya'ya bağlı Akdağ bölgesinde kaybolduğu bilgisi geçildi.

İhbarın ardından bölgeye AFAD ekibi gönderilirken, jandarma ekipleri de bölgeye sevk edildi.

Toprak Razgatlıoğlu'nun en son avukatıyla görüştüğü, yakınlarının ise kendisine ulaşamadığı belirtildi. Razgatlıoğlu ve beraberindekilere ulaşmak için cep telefonu sinyali üzerinden yer tespiti yapma çabalarının sürdüğü öğrenildi.

AFAD ve jandarma seferber oldu! Toprak Razgatlıoğlu’ndan güzel haber - Resim : 1

RAZGATLIOĞLU VE ARKADAŞLARINA ULAŞILDI

Antalya'nın Alanya ilçesinde, Akdağ mevkisinde mahsur kaldıkları ihbarıyla arama çalışması başlatılan milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu’nun da aralarında bulunduğu gruba ulaşıldı.

Razgatlıoğlu ve beraberindekiler bölgeye gittikleri off-road araçlarıyla Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı’na getirildi. Herhangi bir problemi olmadığı belirlenen Razgatlıoğlu ve beraberindekiler daha sonra evlerine gitti.

AFAD ve jandarma seferber oldu! Toprak Razgatlıoğlu’ndan güzel haber - Resim : 2