Ağzını kocaman açıp midesine baktılar, orada gördükleri şeye inanmak kolay değildi. Veteriner çıplak elleriyle çekti, ağzının içinden çek çek bitmedi

Vücudu korkunç şekilde şişmiş ve sert olan yılanın ağzını kocaman açıp midesine kadar indirdikleri alet ile iyice baktılar. Orada gördüklerine inanmak kolay değildi. Çünkü hiç kimse bir yılanın midesinde böyle bir şey bulacağını tahmin edemezdi. Endoskopi aletiyle yakaladıkları şeyi ağzının içine kadar çektiler. Oradan sonra veteriner çıplak elleriyle çekmeye başladı ama o kadar büyüktü ki ağzının içinden çek çek bitmedi.

Avustralya'da bir veteriner ekibi, buldukları yılanın hayatını kurtarmak için seferber oldu. Vücudunda kocaman bir şişlikle gelen yılanın, sindirim problemi yaşadığı anlaşıldı. Veterinerler, acil harekete geçti. Biri vücudunu tutarken diğer ağzını tuttu. Bir başkası da midesine kadar indirdiği endoskopi cihazı ile midesinde neler olduğuna bakmaya çalıştı. O anda ne olduğunu görünce şaşkına döndü. 

AĞZINDAN ÇIK ÇIK BİTMEDİ

Tuhaf yılanın midesinde kumaş benzeri bir şey olduğunu fark eden veteriner onu endoskopi aleti ile ağız içine kadar çekti, sonra elleri de devreye girdi. Ağzının içinden çık çık bitmeyen şeyin, kocaman bir plaj havlusu olduğu görüldü. Veterinerler de izleyenler de gördüklerine inanmakta güçlük çekti.