AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan tv100’e konuştu: Turgut Altınok'a büyük bir destek var

AK Parti'nin Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programında yaptığı açıklamada "Sahadayız, vatandaşlarımızla bir araya geldik. Çok büyük bir şekilde Turgut Bey'e destek var. Turgut Bey'in belediyeciliğini birçok vatandaşımız takdir etmiştir. Sahadaki vatandaşımızın gösterdiği teveccüh ve destek bize mutluluk veriyor. Seçimi Ankara'da farkla kazanacağız." dedi.

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, iletişimci-yazar Ferhat Murat, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı’na konuk oldu. 31 Mart 2024 Tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimi programda masaya yatırıldı. AK Parti'nin Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan tv100 yayınına bağlandı. 

AK Parti'nin Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan'ın açıklamalarından satır başları:

"ANKARA'DA KARŞIMIZA CHP DE ADAY ÇIKARSAYDI SEVİNİRDİK"
Ankara’da iddialı bir şey söyleyeyim farkla bu seçimleri alacağız. CHP’den de bir aday çıksaydı karşımıza sevinirdik çünkü billboardlara, sahaya bakıyoruz 6 oku göremiyoruz.

"TURGUT ALTINOK'A BÜYÜK BİR DESTEK VAR"
Sahadayız, vatandaşlarımızla bir araya geldik. Çok büyük bir şekilde Turgut Bey'e destek var. Turgut Bey'in belediyeciliğini birçok vatandaşımız takdir etmiştir. Sahadaki vatandaşımızın gösterdiği teveccüh ve destek bize mutluluk veriyor. Seçimi Ankara'da farkla kazanacağız. 

"CHP'Lİ SEÇMENLERİMİZ 'BİZİ KULLANIYORLAR' DİYORLAR"
Murat'ın "CHP’de bir aday çıkarsaydı dediniz. CHP logosunu kullanmaktan imtina ediyorlar. Sahada CHP’li seçmenden bu konuyla alakalı rahatsızlık görüyor musunuz?" sorusunu Özcan "Burada Turgut Beye bilhassa CHP’li seçmenden de çok ilgi var. CHP’li seçmenlerimiz bize diyorlar ki ‘Bizi kullanıyorlar’ geçen seçimlerde göstermiş olduğu milletvekilleriyle buna çok tepki göstermişlerdi şimdi de kendi adayım dedikleri Mansur Yavaş’ın CHP logosunu kullanmaması CHP’li seçmen ve teşkilatlar tarafından çok büyük eleştiriler alıyor." diyerek yanıtladı.

"ÇIKALIM ANKARA’YI KONUŞALIM"
Sayın Mansur Yavaş’a dedik çıkalım Ankara’yı tartışalım, konuşalım. Kübra Hanım da sizin programınızda davet etmiş. Belki adaylarla çıkılır Ankara konuşulur. Cengiz Bey de Ankara’ya mal olmuş, tabii ki Mansur Beyle veya diğer adaylarla yarışmak için aday oldular.