AK Parti programında silahlı saldırı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçim zehirleme çabalarına asla müsaade etmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Küçükçekmece'de AK Parti'nin seçim programına yapılan silahlı saldırıya ilişkin "Seçim sürecinin sağlıklı ve demokrasimize yakışır bir şekilde ilerlemesini hazmedemeyen kimselerin süreci zehirleme çabalarına asla müsaade etmeyeceğiz. Demokrasimize, birliğimize, beraberliğimize kasteden hiçbir saldırı amacına ulaşamayacaktır" açıklamasını yaptı.

AK Parti programında silahlı saldırı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçim zehirleme çabalarına asla müsaade etmeyeceğiz

AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkanı Adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışma sırasında silahlı saldırı düzenlendi. Uzun namlulu silah ve tabancanın kullanıldığı saldırıda bir kişi yaralandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: SALDIRIYI LANETLİYORUM
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabı X'ten yaptığı açıklamada "AK Parti’mizin ve Cumhur İttifakımızın Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay’ın seçim çalışmaları sırasında gerçekleştirilen silahlı saldırıyı lanetliyor, ağır yaralanan vatandaşımıza acil şifalar diliyorum. Saldırıya ilişkin geniş kapsamlı tahkikat derhal başlatılmıştır. Seçim sürecinin sağlıklı ve demokrasimize yakışır bir şekilde ilerlemesini hazmedemeyen kimselerin süreci zehirleme çabalarına asla müsaade etmeyeceğiz. Demokrasimize, birliğimize, beraberliğimize kasteden hiçbir saldırı amacına ulaşamayacaktır." ifadelerine yer verdi.