Akademi Derneği Başkanı Onur Özbozkurt: TEDi Eğitim ile önemli bir iş birliğine imza attık

Akademi Derneği Başkanı Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt ve TEDi Eğitim Danışmanlık Şirketi Genel Müdürü Ümit Ünker, birçok alanda gerçekleştirecekleri ortak proje için iş birliği protokolü imzaladı.

Akademi Derneği Başkanı Onur Özbozkurt: TEDi Eğitim ile önemli bir iş birliğine imza attık

Divan Otel’de gerçekleştirilen iş birliği protokolü imza töreninde konuşan Başkan Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt, “Akademi Derneği olarak, gerek çevrimiçi gerekse yüz yüze eğitimlerin ve seminerlerin düzenlenmesi, eğitimlerde başarılı olan bireylerin sınavlara tabi tutularak katılım belgesinin düzenlenmesi, yetişkin eğitimi alanında yetkinliği yüksek yeni eğitmen adaylarının yetiştirilmesi, ev gençleri ve geleceğin mesleklerine yönelik videolu eğitimlerin hazırlanması, ödül programlarının düzenlenmesi gibi birçok alandaki projenin hayata geçirilmesi maksadıyla TEDi Eğitim Danışmanlık Şirketi ile imzaladığımız bu önemli iş birliği protokolünün hayırlara vesile olmasını diliyoruz” dedi.

TEDi Eğitim Danışmanlık Şirketi Genel Müdürü Ümit Ünker ise, “Türkiye’nin önde gelen danışmanlık şirketlerinden birisi olarak, büyük yatırımlarla kurduğumuz ve eğitimlerimizde kullandığımız özel bir yazılımı Akademi Derneği’ne açıyoruz. Böylece, Akademi Derneği’nin kıymetli eğitimcileri ve şirketimizin uzman kadrosuyla birlikte, kadınlar, ev gençleri ve öğrenciler başta olmak üzere, kontenjan dahilinde başvuran bireylere bu özel yazılım üzerinden eğitimler veriyor olacağız. Akademi Derneği gibi güçlü bir STK ile iş birliği içerisinde olmak bizler için büyük bir anlam taşıyor” şeklinde konuştu.