Kan donduran detayları anlattı

Akhisar’da 24 saat önce kaybolan İbrahim Kaya’nın yasak aşk yaşadığı kadının kocası M. Y. tarafından sopayla dövülerek öldürüldüğü ortaya çıktı.

Kan donduran detayları anlattı

Manisa'nın Akhisar ilçesine bağlı Yayakırıldık Mahallesi'nde ikamet eden ve 1 gündür kayıp olarak aranan İbrahim Kaya'nın akıbeti belli oldu. Issız bir alanda cesedi bulunan Kaya'nın cep telefonu ve olay yerinin incelenmesinin ardından İbrahim Kaya'nın en son M.Y. ile telefonda görüştüğü belirlendi.

Kaya'nın cesedinde inceleme yapan jandarma üzerindeki bazı eşyalarda parmak izlerine ulaştı. M.Y. gözaltında bu ayrıntıların kendisine söylenmesi üzerine İbrahim Kaya'yı eşiyle aşk yaşadığı için öldürdüğünü itiraf etti.

Nasıl öldürdüğünü anlattı

Yeni Asır'dan Kenan Molla'nın haberine göre M.Y., bir süredir eşinden şüphelendiğini ve kendisini takip ettiğini söyledi. Mürsel Yoldaş cinayet gecesi ise cep telefonundan daha önceden tanıdığı İbrahim Kaya'yı arayarak buluşmak istediğini dile getirdi. İki kişi Gökçeler Mahallesi yakınlarındaki ormanda bir araya geldi. Bir süre konuşan ikili arasında tartışma çıktı. Mürsel Yoldaş arabasınının içindeki sopa ile Kaya'yı feci şekilde dövdü. Kanlar içeresinde kalan Kaya, olay yerinde hayatını kaybetti. Jandarmada yapılan sorgusunun ardından mahkemeye çıkarılan Mürsel Yoldaş tutuklanarak cezaevine gönderildi.