Annesinin kafasını kesti

Komşularının bahçesine giren köpekleri kanlar içerisinde geri dönünce korkunç olay ortaya çıktı. 61 yaşındaki kadın, oğlu tarafından başı kesilerek öldürülmüştü. Cinnet getiren evlat gözaltına alındı.

Annesinin kafasını kesti

Amerika'nın Kaliforniya eyaletindeki Laguna Beach'te yaşanan dehşet olayda, annesi 61 yaşındaki Megan Estes Hampton'ı kafasını keserek öldüren 34 yaşındaki Matthew Bryson McDonald polis tarafından gözaltına alındı. Komşuları, McDonald'ın bazı zihinsel zorluklar yaşadığını söyledi.

Köpek kan içinde geldi

Sabah köpeklerini dolaşması için bahçeye bırakan ev sahipleri, bir süre sonra geri gelen köpeğin kanlar içinde olduğunu fark edince endişeye kapıldı. Hemen polisi arayan semt sakinleri, köpeklerinin sürekli olarak yan komşularının bahçesine gittiğini ve dolaştığını söyleyince yan taraftaki binaya girildi.

Gördükleri manzara karşısında şoke olan polisler, 61 yaşındaki kadının kafasının kesilerek öldürüldüğünü tespit etti.

Polis Şefi Laura Farinella, memurların karşılaştıkları manzaradan dolayı adeta şoke olduklarını ifade etti. Olayın ardından şüpheli olarak aranılan McDonald'ın Orange County'de aracının durdurulmasının ardından gözaltına alındığını açıkladı.

En zenginler Orange County'de yaşıyor

Dünyanın en zengin insanların yaşadığı bölge olarak bilinen Orange County'de yaşanan olayın ardından bölge halkının büyük tedirginlik yaşadığı bildirildi. Daha önce The O.C. ismiyle önce Amerika'da yayımlanan, ardından da Türkiye'de Medcezir ismiyle yayımlanan dizilerde anlatılan hayatlar Orange County'de geçiyor.

Bu yüzden McDonald'ın kefaleti 1 milyon dolar olarak belirlendi.