5 çocuğunu katletti!

Karısının genç bir sevgilisi olduğunu öğrenen adam inanılmaz korkunç bir plan yaptı. Sırf intikam alabilmek için 5 çocuğunu birden öldürdü, cesetleriyle bir hafta boyunca yaşadı. İşte korkunç olayın detayları...

5 çocuğunu katletti!

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Güney Carolina eyaletinde cinnet getiren Timothy Jones Jr. isimli adam, karısının komşusunun 19 yaşındaki oğluyla ilişkisi olduğunu öğrendi. Karısının bir süredir bu ilişkiyi sürdürdüğünü tespit eden adam, karısından intikam alabilmek uğruna tarihin en kanlı ve an canice planını yaptı.

5 çocuğunu katletti! - Resim : 1
Timothy Jones Jr., karısı kendisini aldattığı için 5 çocuğunu katletti.

8 yaşındaki Merah, 7 yaşındaki Elias, 6 yaşındaki Nahtahn, 2 yaşındaki Gabriel ve henüz 1 yaşında olan Abigail ile evde olduğu sırada önce Merah'ı döven Timothy Jones Jr., ardından tüm çocuklarını tek tek boğarak öldürdü. Çocuklarını çöp poşetlerine koyan Jones Jr., 1 hafta sonra çocuklarını Alabama Camden'de bir yamaca gömdü.

Şeytani plan

Çocuklarını öldürmeden önce korkunç bir plan yaptığı ortaya çıkan cani baba, kamp alanına gitmeden önce ve gittikten sonra yapacaklarını tek tek not almış. Testere yardımıyla çocuklarının kemiklerini parçalamayı vücutlarının kalan parçalarını eritmeyi hesapladığı ortaya çıktı. Başka bir nota göre ise yakmayı düşündüğü anlaşıldı.

Yaşanan vahşetin ortaya çıkmasının ardından Amerika halkının kanını dondurmuştu. Adamın aracına yaklaşan Şef yardımcısı Marty Patterson, 6 Eylül 2014'te Mississippi'deki Smith County'de gerçekleşen bir alkol kontrolü sırasında kokuyu fark etmiş, ardından korkunç gerçek ortaya çıkmıştı.

İdam cezası alabilir

37 yaşındaki adam ailesi dağılmaya başladıktan sonra çocuklarının velayetini alarak ayrı bir evde yaşamaya başlamıştı. Yaşadıklarının ardından cinnet getiren Jones Jr., karısının da ilişkisini öğrenmesinin ardından adeta çıldırarak çocuklarını katletti.

Mahkeme, 5 çocuğun katili olan babanın akıl sağlığının yerinde olduğuna kanaat getirerek yargılanmanın devam etmesi gerektiğine hükmetti. Güney Carolina'da idam cezası verilebiliyor.