"Aktif gazeteciliği bırakıyorum" demişti! Özgür Özel Barış Yarkadaş’ı aradı: Mesleğini böyle bir söylem sonrası bırakman hepimizi üzer

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş'ın "aktif gazeteciliği bırakıyorum" açıklamasının ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile telefonda görüştü. Yarkadaş, Özel'in kendisine "Biz kardeşiz… Mesleğini böyle bir söylem sonrası bırakman hepimizi üzer" dediğini aktardı. Yarkadaş paylaşımında "Biraz dinlenip yeni bir değerlendirme yapacağım. Özel’le önümüzdeki günlerde Ankara’da buluşmak üzere de sözleştik." dedi.

"Aktif gazeteciliği bırakıyorum" demişti! Özgür Özel Barış Yarkadaş’ı aradı: Mesleğini böyle bir söylem sonrası bırakman hepimizi üzer

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 38. Olağan Kurultayı'nda Özgür Özel'in 812 oy ile genel başkan seçilmesinin ardından tv100.com yazarı Barış Yarkadaş'ın 16 Eylül'de yayınlanan Kübra Par'la Farklı Açılar programındaki "Özgür Özel seçimi kazanırsa ben mesleği bırakırım" sözleri sosyal medyada gündem olmuştu. tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programında gündem olan sözleriyle ilgili açıklama yaparak aktif gazeteciliği bıraktığını açıklamıştı.

Barış Yarkadaş sosyal medya hesabından CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile yaptığı telefon görüşmesinin detaylarını paylaştı.

Yarkadaş paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"MESLEĞİNİ BÖYLE BİR SÖYLEM SONRASI BIRAKMAN HEPİMİZİ ÜZER"
Az önce CHP Genel Başlanı Sn. Özgür Özel aradı ve dün gece attığı twiite istinaden ayrıntılı bir şekilde konuştuk. tv100‘de yayınlanan Kübra Par’ın programında “Özgür Özel kazanırsa mesleği bırakırım” söylemim üzerine dün gece aldığım kararı doğru bulmadığını bir kez daha belirten Özel, “Biz kardeşiz… Mesleğini böyle bir söylem sonrası bırakman hepimizi üzer” dedi.

"BİRAZ DİNLENİP YENİ BİR DEĞERLENDİRME YAPACAĞIM"
Dün gece twitte ifade ettiği düşüncelerini dile getirdi. Özel, kurultay sürecinde yaşananların kurultay salonunda ve geride kaldığını da belirtti. Bunun üzerine Özel’e “Dün gece tv100‘deki yayında da ifade ettiğim üzere tavrınız beni onore etti. Biraz dinlenip yeni bir değerlendirme yapacağımı” belirttim.

"ÖZEL’LE ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE ANKARA’DA BULUŞMAK ÜZERE DE SÖZLEŞTİK"
Özel’e “Dün gece de söyledim. Siz artık bizim genel başkanımızsınız. Öncelikle sizi tebrik ediyorum. CHP’nin başarılı olması için üzerime düşen ne varsa yapmaya hazır olduğumu” ifade ettim. Özel’le önümüzdeki günlerde Ankara’da buluşmak üzere de sözleştik.

“MESLEĞİ SAKIN BIRAKMA” DİYEN YÜZLERCE DOSTUMUZA DA DUYDUKLARI GÜVEN İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM"
Bu vesileyle CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i ve yeni seçilen PM - YDK üyelerini kutluyor, başarılar diliyorum. Bu arada dün geceki yayın sonrası arayan soran mesaj yazan ve “Mesleği sakın bırakma” diyen yüzlerce dostumuza da duydukları güven için teşekkür ediyor, kendilerinden kısa bir süre rica ediyorum.