Al Sancak dizisi yeni bölüm yayınlanacak mı? Al Sancak dizisi neden yok, yayından kaldırıldı mı?

TRT 1’de yayınlanan Al Sancak dizisinin 12.bölüm fragmanı yayınlanmadı. Dizinin yeni bölümünün de ekrana gelip gelmeyeceğinin belli olmaması üzerinde bu durumun nedeni merak konusu oldu. Peki, Al Sancak dizisi yeni bölüm yayınlanacak mı? Al Sancak dizisi neden yok, yayından kaldırıldı mı? İşte detaylar…

Al Sancak dizisi yeni bölüm yayınlanacak mı? Al Sancak dizisi neden yok, yayından kaldırıldı mı?

Türk Silahlı Kuvvetlerinin en seçkin Özel Kuvvetler Timi’nden biri olan Pençe Timi’nin başından geçenleri anlatan Al Sancak dizisi, yayınlandığı günlerde ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. Kadrosunda Uğur Güneş (Ali), Gülsim Ali İlhan'a (Nadia), R. Aybars Düzey (Selim), Cem Kurtoğlu (Sacit), Ahmet Yenilmez (Çelebi), Nihat Altınkaya (Boran), Funda İlhan’in (Elizabeth) yer aldığı dizi son olarak 11.bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölüm fragmanının yayınlanmaması ve kanalın akışında yeni bölümünün yer almaması merak konusu oldu.

TRT'nin Al Sancak dizinin arife gününü de kapsayan bayram akışı programında yer alıp almayacağı merak edilirken dizi ile ilgili tekrar bölümü konması akıllara pek çok soruyu da beraberinde getirdi.

ALSANCAK DİZİSİ NEDEN YOK, YAYINDAN KALDIRILDI MI?

TRT’nin sevilen dizileri “Al Sancak” ve “Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı” dizilerinin yeni bölümlerinin ekranlarda olmayacağı öğrenildi. Yayın günü arife gününe denk gelen dizinin tekrar bölümü ekranlarda olacak.

AL SANCAK DİZİSİ NE ZAMAN?

Al Sancak dizisinin yeni bölümü bayramın ardından ekranlara gelecek.