Alacak verecek meselesinden çıkan bıçaklı kavgada 3 yaralı, 6 gözaltı! Üzerlerinden uyuşturucu çıktı

Kütahya'da alacak verecek mevzusundan husumetli 2 grup arasında bıçaklı kavga çıktı. 3 kişinin yaralandığı kavgada 6 kişi gözaltına alınırken, şüphelilerin üzerine uyuşturucu maddeye rastlandı.

Alacak verecek meselesinden çıkan bıçaklı kavgada 3 yaralı, 6 gözaltı! Üzerlerinden uyuşturucu çıktı

Kütahya'da yaşanan kavgada, Rıza Ö. (36) ve Mehmet E.G. (29), aralarında alacak meselesinden husumet olan Süleyman Ö.'nün (26) bulunduğu, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki Muhammer D.'nin evine gitti.

Alacak verecek meselesinden çıkan bıçaklı kavgada 3 yaralı, 6 gözaltı! Üzerlerinden uyuşturucu çıktı - Resim : 1

Husumetli iki grup arasında tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmada taraflar birbirlerine bıçak çekti. Kavgada İbrahim A. (29), Atakan Ş. (25) ve Rıza Ö. bıçak darbesi ile yaralandı. Komşuların ihbarıyla adrese gelen polis ekipleri, kavgadaki Atakan Ş., Mehmet Y., Süleyman Ö., İbrahim A., Rıza Ö. ve Mehmet E.G.'yi yakalayıp gözaltına aldı. Şüphelilerden Atakan Ş., Süleyman Ö. ve Mehmet Y.'nin üst aramasında 88,74 gram esrar ve 7,74 gram metamfetamin ele geçirildi.

Alacak verecek meselesinden çıkan bıçaklı kavgada 3 yaralı, 6 gözaltı! Üzerlerinden uyuşturucu çıktı - Resim : 2

Hafif yaralanan 3 şüpheli gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından, ambulanslarla Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık durumları iyi olan yaralılar, tedavinin ardından ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

Alacak verecek meselesinden çıkan bıçaklı kavgada 3 yaralı, 6 gözaltı! Üzerlerinden uyuşturucu çıktı - Resim : 3

Polisin olayla ilgili soruşturma sürüyor.