Aleyna Tilki'nin frikik verdiğini görünce yorum yapan Hatice'ye olay tepki: "Daha önce sahnede kalçanı açmıştın"

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki geçtiğimiz günlerde bir gece kulübünde giydiği kıyafetle frikik vermekten kurtulamamıştı. Duruma yorumda bulunan şarkıcı Hatice'ye tepki gecikmedi.

Aleyna Tilki'nin frikik verdiğini görünce yorum yapan Hatice'ye olay tepki: "Daha önce sahnede kalçanı açmıştın"

Geçtiğimiz gece bir gece kulübünden çıkarken görüntülenen Aleyna Tilki, giyidiği mini eteği ne kadar çekiştirse de frikik vermekten kaçamamıştı. Tilki'nin görüntülerini bir Instagram sayfasına görüp yorum yapan şarkıcı Hatice'ye gelen tepki sosyal medyanın gündemine oturdu. 

"Biraz ayarı kaçmış"

Aleyna Tilki'nin eteğini çekiştirdiği anlar sosyal medyada da dikkat çekti. Aleyna'nın o halini gören ve bir dönem defilede aniden poposunu açarak gündeme gelen Hatice kendini tutamadı.  Şarkıcı Hatice sosyal medyada Aleyna Tilki'nin fotoğrafının altına "Valla gençlikte giyiniyor insan. Biraz kaçmış ayarı ama olsun insan hatalarını gördükçe olgunlaşıyor" dedi.

Aleyna Tilki'nin frikik verdiğini görünce yorum yapan Hatice'ye olay tepki: "Daha önce sahnede kalçanı açmıştın" - Resim : 1

 Kalçasını açması hatırlatıldı

Hatice'nin bu sözleri sonrası şarkıcıya daha önce kalçasını sahnede açması hatırlatıldı.

Aleyna Tilki'nin frikik verdiğini görünce yorum yapan Hatice'ye olay tepki: "Daha önce sahnede kalçanı açmıştın" - Resim : 3