Aleyna Tilki şoke etti! Çiçekçiye para yerine kitap verdi!

Bebek’te bir kitapçı çıkışı görüntülenen 20 yaşındaki Aleyna Tilki, kendisinden para isteyen çiçekçiyi yaptığı hangi davranışla şaşırttı?

Başrolünü oynadığı “İşte Bu Benim Masalım” adlı dizinin setinde kas spazmı geçiren ve tedavi gören Aleyna Tilki, Bebek’te bir kitapçıda görüntülendi. Şoförünün kullandığı arabasının camında rol aldığı dizinin çekim araçları için kullanılan kartın olması dikkat çeken Tilki, çıkışta sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Dünya müzik devi Warner’la yaptığı anlaşma kapsamında ilk İngilizce şarkısını hazırlayan ünlü popçu, klibinin yönetmenliğini de yine kendisi yaptı. 20 yaşındaki şarkıcı klipte bilim insanı yönünü de ortaya koyduğunu öne sürdü.

Aleyna Tilki’nin geçen günlerde paylaştığı “Nasrettin hocanın tarzı benimkine çok benziyor. İnsanları güldürürken aynı zamanda düşündürüyor. Canım Nasrettin hocammm” tweet’i büyük ilgi çekti.

Şarkıcı, kendi izinden giden 15 yaşındaki kız kardeşi Ayça Tilki ile “İşte Bu Benim Masalım” dizisi için “Trol” adlı şarkıda düet yapmıştı. Aleyna Tilki’nin dizideki partneri Cemal Can, geçen hafta sonu korona virüs test sonucunun pozitif olduğunu açıkladı.

Bir çiçekçi, arabasına binmeye hazırlanan ünlü popçudan para istedi. Dakikalarca Aleyna Tilki’ye dil döken çiçekçiye başka bir çiçekçi hafta sonu sevgililer günü olduğunu hatırlattı.
Çiçekçi para almak için ısrarla beklerken Aleyna Tilki’nin şoförü arabadan indi ve kitapçıya girdi. Aleyna Tilki aracın kapısını açıp şoförünü beklemeye başladı. Çevredekiler şarkıcının para bozdurduğunu sandı.

Ancak Tilki çiçekçiye para vermek yerine şoförüne aldırdığı kitabı hediye etti. Yaptığı davranışla herkesi şaşırtan Aleyna Tilki, aracıyla uzaklaştı. Para alma hayali suya düşen çiçekçi Tilki’nin aldığı William Shakespeare “Hamlet” kitabıyla poz verdi.