Demet Şener İbrahim Kutluay konusunda net konuştu: Tekrar dönmem

Demet Şener, eski eşi İbrahim Kutluay’la hakkında çıkan hangi haberi yalanladı? Ünlü manken geçen ay boşandığı ve “Dostça ayrıldık” dediği Cenk Küpeli’yi neden sildi?

Geçen ay 1,5 yıllık eşi Cenk Küpeli ile Bakırköy Adliyesi’nde tek celsede boşanan Demet Şener, 14 yaşındaki kızı İrem Kutluay ile Bebek’te görüntülendi. Pandemi öncesi kendi giyim markasını piyasaya çıkaran ve ardından Nişantaşı’nda ilk mağazasını açan Şener, son olarak yurtdışına yönelik projelere imza atacağını açıkladı. 43 yaşındaki ünlü model, iş kadınlığının zorluklarına değindi. Demet Şener pandemi sonrası markasının tanıtımı için bir defile düzenlemeyi çok istediğini anlattı.

Ünlü manken boşandıktan sonra eski eşi Cenk Küpeli’nin aracını kullanırken kameralara yansımıştı. Demet Şener’e “Boşandıktan sonra hayatınızda neler değişti?” diye soruldu.
Eski eşi İbrahim Kutluay’ın geçen ay Demet Şener’e kendisiyle evliyken oturduğu Levent’teki villada yaşamasını teklif ettiği öne sürülmüştü. İbrahim Kutluay’ın bir küs bir barışık beraberlik yaşadığı Edwina Sponza’nın da Demet Şener’in eski oturduğu eve yerleşmek istediği gündeme gelmişti. Şener, yuvasının yıkılmasına neden olarak gördüğü Sponza hakkında tek bir kelime dahi etmek istemedi.

Öte yandan Demet Şener’in “Dostça ayrıldık, bizi her zaman beraber görebilirsiniz” dediği Cenk Küpeli’yi takipten çıkması ve beraber tüm fotoğraflarını silmesi de dikkat çekti. Cenk Küpeli’den de karşı hamle gecikmedi. Küpeli, önce Şener’i takipten çıktı, daha sonra ise mutlu günlerde çekilen beraber fotoğraflarını tek tek sildi.

Demet Şener’in su içtiği bardaktaki kürdanı fark etmeyip ölümden döndüğü de ortaya çıktı. Şiddetli karın ağrısıyla hastaneye koşan Şener, “Mideme saplanan kürdanı operasyonla çıkardılar. Çok şükür ki erken müdahale edildi” dedi.