Aleyna Tilki'den Gülşen yorumu: Sahnedeki insanlar masumdur

Son dönemde peş peşe konserlerinin iptal edildiğini açıklayan ve yaşadıklarına isyan eden Aleyna Tilki ev hapsinde tutulan Gülşen’le ilgili hangi açıklamayı yaptı?

Aleyna Tilki Emirgan’da aracının içinde kameralara takıldı.

Tilki son dönemde peş peşe konserlerinin iptal edildiğini belirtmiş ve attığı tweet’lerde şu satırlara yer vermişti:

“Çok üzgünüm. Aylardır iptal olan işlerime, yaratılan baskıya çok üzülüyorum. Çocukluğumdan beri sustuklarımı, yaşadıklarımı sahnede şarkılarımla iyileştirmek yaşamdaki tek yolum. Benden sahnemi aldığınızda, benim yaşadıklarımı sindirebileceğim bir hayatım olmayacak…

Ve beni etrafımdakiler dahil herkes üzüyor. Pandemi zaten çok zor bi dönemken, şu an ülkemizde konser yapmak da o kadar zor ki… Hadi ben konsere ruhen ihtiyaç duyuyorum. Benim ekibimdeki 50 kişi ailesine bakıyor… hepimizin iyileşmesi için daha çok müziğe, konsere ihtiyaç var. “

Tilki son konser iptalinde de “Umutsuzluğun aynı anda beni korkusuz biri de yaptığını unutmayın. Bu aksaklığın ve aylardır iptal olan işlerimin telafisini daha güzel günlerde daha bile büyük sahnelerle yapacağımdan emin olun” açıklamasını yaptı.

Genç şarkıcı iptal edilen konserleriyle ilgili konuşmak istemediğini, çok duygulandığını söyledi.

Tilki, Rapçi Murda’yla sıra kavgası yaptığı iddiasını yalanladı.

Aleyna Tilki Bergen’in yeni saygı albümünde “Seni Kalbimden Kovdum” adlı şarkıyı seslendiren annesi Havva Öztel’le Anneler Günü’nde sürpriz bir çalışma yapacaklarını anlattı.

Serdar Ortaç’la yeni best of albümünde düet yapmaya hazırlanan Aleyna Tilki şarkının kaydı için aynı zamanda Gülşen’in de eşi olan ünlü aranjör Ozan Çolakoğlu’nu beklediğini ifade etti.

Tilki’nin ayağında elektronik kelepçeyle ev hapsinde tutulan popçu Gülşen’le ilgili konuşurken sesi titredi.

Geçen ay Tilki, adının aşk dedikodularına karıştığı Rapçi Uzi’nin yaş gününü "Tanıdığım en gerçek insanlardan birisin. Kalbinin ve hikâyenin derinliğinin karşılığı ömür boyu huzurlu bir yaşam. İyi ki doğdun" mesajıyla kutlamıştı.

Aleyna Tilki’nin tırnaklarındaki aksesuarlar dikkat çekti.

Tilki, aracını kullanan ve yeni sevgilisi olduğu konuşulan DJ Barış Berber’in ise çocukluk arkadaşı olduğunu söyledi.