Ali Koç anlaşma sağladı, kesenin ağzını açtı! Fenerbahçeli yıldız imzayı attı! Yeni maaşında yüzde 200 zammı kaptı

Fenerbahçe’de Ali Koç yönetimi, Portekizli futbolcusu Miguel Crespo ile sözleşme uzatma görüşmelerinde anlaşmaya vardı. Sarı-lacivertli takımdan senelik 500 bin euro kazanan futbolcunun maaşı yeni sözleşmeyle 1.5 milyon euro seviyelerine çıkacak. Sözleşmesi 2025 yılına kadar uzatılan futbolcunun maaşına yüzde 200 oranında zam yapıldı.

Ali Koç anlaşma sağladı, kesenin ağzını açtı! Fenerbahçeli yıldız imzayı attı! Yeni maaşında yüzde 200 zammı kaptı

Fenerbahçe’nin 2021 yılında Portekiz ekibi Estoril Praia takımından 1.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı Miguel Crespo, Vitor Pereira döneminde gösterdiği performansla adından söz ettirmişti. Pereira’nın ayrılığı ve İsmail Kartal’ın takımın başına gelmesiyle form grafiğini artıran futbolcu, bir sonraki sezonda Jorge Jesus döneminde beklenen performansı gösteremedi.

Ali Koç anlaşma sağladı, kesenin ağzını açtı! Fenerbahçeli yıldız imzayı attı! Yeni maaşında yüzde 200 zammı kaptı - Resim : 1

ANLAŞMAYA VARILDI

Bu sezona da kötü başlayan ve takımdan gönderilmesi beklenen futbolcu, takımda kalmış ve yönetim sözleşmesini uzatma kararı almıştı. İsmail Kartal’ın dokunuşuyla eski günlerinden enstantaneler sunan futbolcuyla, Ali Koç yönetimi sözleşme uzatma görüşmelerinde anlaşmaya varıldı.

Ali Koç anlaşma sağladı, kesenin ağzını açtı! Fenerbahçeli yıldız imzayı attı! Yeni maaşında yüzde 200 zammı kaptı - Resim : 2

CRESPO'NUN YENİ MAAŞI BELLİ OLDU

Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre Fenerbahçe, Crespo’nun temsilcisi sözleşme uzatmak için İstanbul’a geldi. Crespo'nun sözleşmesi 2025 yılına kadar uzatıldı. Futbolcu 1.5 milyon euro civarında bir kontrata imza attı. Böylece yıldız futbolcunun maaşına yüzde 200 oranında zam yapılmış olacak.

 

Ali Koç anlaşma sağladı, kesenin ağzını açtı! Fenerbahçeli yıldız imzayı attı! Yeni maaşında yüzde 200 zammı kaptı - Resim : 3

CRESPO'NUN PERFORMANSI

Transfermarkt’a göre değeri 6 milyon euro olarak gösterilen Crespo, bu sezon 5 maça çıktı, 1 gol attı. Crespo, toplamda 67 maçta çıktı, 5 gol attı, 6 asist yaptı.