Ali Koç transferde gözünü karattı! Fenerbahçe'ye Arjantinli orta saha... 17 milyon euroluk yıldız için astronomik teklif!

Transferin hızlı takımı Fenerbahçe, orta saha mevkisi için Bologna’da forma giyen Nicolás Domínguez’i transfer etmek istiyor. Sarı lacivertli kulüp, futbolcu için 8 milyon euro bonservis ve 3 milyon euro bonus olmak üzere 11 milyon euro teklif etti.

Ali Koç transferde gözünü karattı! Fenerbahçe'ye Arjantinli orta saha... 17 milyon euroluk yıldız için astronomik teklif!

Transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe Ryan Kent, Edin Dzeko ve Djiku’yu bonservissiz olarak kadrosuna kattı. Bunun yanında geçen sezonu kiralık olarak takımda geçiren İrfan Can Eğribayat ve Gustavo Henrique’nin bonservisleri alındı. Sarı lacivertli takımda transfer çalışmaları sürüyor.

Ali Koç transferde gözünü karattı! Fenerbahçe'ye Arjantinli orta saha... 17 milyon euroluk yıldız için astronomik teklif! - Resim : 1

TEKLİFİN DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI

Özellikle orta saha bölgesine Miha Zajc’ın sözleşme uzatmaması nedeniyle takviye yapmayı planlayan sarı lacivertliler, İtalyan ekibi Bologna’da forma giyen Nicolás Domínguez’i transfer etmek istiyor.

İtalyan basınından Tutto Bologna’da yer alan habere göre Fenerbahçe, Bologna kulübüne futbolcunun transferi için 8 milyon euro bonservis ve 3 milyon euro bonus olmak üzere 11 milyon euro teklif etti. Bologna ise 15 milyon euro bonservis talep ediyor.

Ali Koç transferde gözünü karattı! Fenerbahçe'ye Arjantinli orta saha... 17 milyon euroluk yıldız için astronomik teklif! - Resim : 2

FUTBOLCUYA SENELİK 2 MİLYON EURO

Futbolcuya da 4 yıllık sözleşme üzerinden yıllık 2 milyon euro ücret önerildi.

Transfermarkt'a göre değeri 17 milyon euro olarak gösterilen Domínguez, geçen sezon çıktığı 34 maçta 3 gol attı, 2 asist yaptı. 

ALİ KOÇ'TAN TRANSFER AÇIKLAMASI

 Öte yandan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, transferde cesur davranacaklarını ifade ederek, "Bütün cephaneliği kullanmak istiyoruz. Cephanelik çok geniş değil. Bilhassa bu seneden sonra ötelenmezse nasıl çevirebileceğiz? Sadece bizim için değil, diğer takımlar da… Ana parayı ödeme dönemi bu sezon başlıyor. Bütün gelirlerimiz, bonservislerin falan yarısı kaynakta kesiliyor zaten. Ama biz bulacağımız sponsorlarla 2-3 tane tartışmasız bir şekilde takımımızın kalitesini arttıracak, bunun için de belli bir rakamın üstünde yatırım gerektirecek oyunculara şu an odaklanmış vaziyetteyiz. Özellikle 2, belki üçüncü değil, iki mevkiiyi halledebilirsek öbürleri için de zaman kazanmış olacağız, ağustos ayı içinde çok daha fazla imkanlar doğacaktır. Geçen sene de gördük, biz golcümüzle ilgilendiğimiz zaman 12 milyon Euro istiyorlardı. Transfer döneminin sonuna geldiğimiz zaman 3 milyona aynı anlaşmayı yapabildik ama 1,5 ay kaybettik. Bu sene biraz daha agresif, bonkör ve inanıyorum ki temas edeceğimiz sponsorlarında vereceği katkıyla bahsettiğim tarzda transferleri yapacağız. Transfer yapmak kadar şu da önemli, hocamızın devam etmediği oyuncuları da bir an evvel boşaltabilmek de çok önemli. Biz hep almaya bakıyoruz, satma tarafına bakmıyoruz. Bunlardan biraz daha yapmaya başladıkça zaten başkalarının da kapıları açılıyor" demişti.