Ali Koç ve yönetim kurulu, Fenerbahçe U19 takımıyla Şanlıurfa’ya gitti

Fenerbahçe, Süper Kupa maçında Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertli takım bu müsabakaya U19 takımıyla çıkma kararı almıştı. U19 takımı öğle saatlerinde Giresunspor ile oynadığı maçın ardından Şanlıurfa’ya gitti. Başkan Ali Koç ve yönetimi de takımla birlikte Urfa’ya gitti.

Ali Koç ve yönetim kurulu, Fenerbahçe U19 takımıyla Şanlıurfa’ya gitti

Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe, Süper Kupa maçında karşı karşıya gelecek. Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu’nda saat 21.30’da başlayacak müsabakayı hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan’ın yardımcılıklarını Serkan Ok ile Serkan Olguncan yapacak.

Müsabakada VAR koltuğunda ise Koray Gençerler oturacak. AVAR’da da Zorbay Küçük, Esat Sancaktar ve Serkan Tokat görev yapacak.

Ali Koç ve yönetim kurulu, Fenerbahçe U19 takımıyla Şanlıurfa’ya gitti - Resim : 1

FENERBAHÇE MAÇA U19 TAKIMIYLA ÇIKACAK

Fenerbahçe takımı bu müsabakaya U19 takımıyla çıkma kararı aldı. U19 takımı Elit A Ligi’nin 19. haftasında öğle saatlerinde karşılaştığı Giresunspor’u 4-1 yendikten sonra Sabiha Gökçen Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne geldi. Sarı-lacivertliler daha sonra özel uçakla Şanlıurfa'ya hareket etti. Kafilede A takımdan antrenörler yer aldı.

Ali Koç ve yönetim kurulu, Fenerbahçe U19 takımıyla Şanlıurfa’ya gitti - Resim : 2

ALİ KOÇ VE YÖNETİM KURULU DA ŞANLIURFA'YA GİTTİ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile yönetim kurulu üyeleri de kafileyle Şanlıurfa'ya gitti.

Ali Koç ve yönetim kurulu, Fenerbahçe U19 takımıyla Şanlıurfa’ya gitti - Resim : 3

Ali Koç ve yönetim kurulu, Fenerbahçe U19 takımıyla Şanlıurfa’ya gitti - Resim : 4