Ali Koç’tan bomba karar! O isim kongrede aday olursa rakip olacak!

Atilla Gökçe, Fenerbahçe’nin derbide Beşiktaş’a yenilmesi sonrası Başkanı Ali Koç’un kurmaylarıyla toplantı yaptığını ifade ederek, “Anlatıldığına göre Başkan Ali Koç, görevi bırakabileceğini, ancak eski başkan Aziz Yıldırım’ın adaylığı halinde kendisinin de aday olacağını söylüyor” dedi.

Ali Koç’tan bomba karar! O isim kongrede aday olursa rakip olacak!

Fenerbahçe’nin Spor Toto Süper Lig’in 27.haftasında oynanan derbi müsabakasında Beşiktaş’a evinde 4-2 yenilmesi camiada ve taraftarlarda şok etkisi yarattı. Başkan Ali Koç, istifaya davet edilirken yenilgi sonrası yaşananlar da ortaya çıktı.

KURMAYLARIYLA TOPLANTI YAPTI

Milliyet yazarı Atilla Gökçe, Başkan Ali Koç’un maçın ardından kurmaylarıyla 3 saat süren bir değerlendirme ve tartışma toplantısı yaptığını ve olağanüstü kongre konusunun gündeme geldiğini belirtti.

Ali Koç’tan bomba karar! O isim kongrede aday olursa rakip olacak! - Resim : 1

AZİZ YILDIRIM ADAY OLURSA RAKİP OLACAK

Gökçe yazısında kongre konusunda şunları yazdı:

“Beşiktaş (2-4) yenilgisinden sonra üç saatlik değerlendirme ve tartışma toplantısında “olağanüstü kongre” de konuşuluyor. Anlatıldığına göre Başkan Ali Koç, görevi bırakabileceğini, ancak eski başkan Aziz Yıldırım’ın adaylığı halinde kendisinin de aday olacağını söylüyor.”

Ali Koç’tan bomba karar! O isim kongrede aday olursa rakip olacak! - Resim : 2
Aziz Yıldırım