Fenerbahçe’de kara bulutlar dağıldı! Son nokta koyuldu: Jorge Jesus’un geleceği belli oldu!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Jorge Jesus ile görüştü. Yapılan görüşmeden yola devam kararı çıktı. Takımla bir araya gelen Koç’un Jorge Jesus’un elini tutması ise kurt hocanın kalacağı şeklinde yorumlandı.

Fenerbahçe’de kara bulutlar dağıldı! Son nokta koyuldu: Jorge Jesus’un geleceği belli oldu!

Fenerbahçe’nin Beşiktaş’a 4-2 yenilmesi sonrası Teknik Direktör Jorge Jesus ile yolların ayrılacağına yönelik çok sayıda iddia ortaya atılmıştı. Tüm bu yaşananların ardından Jesus’un geleceği belli oldu.

DESTEK VERDİ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı lacivertli takımın Can Bartu Tesisleri’ne geldi. Koç, antrenman öncesi futbolcularla ve teknik heyetle bir araya gelerek takıma ve teknik ekibe desteklerini iletti, antrenmanın bir bölümünü izledi.

Fenerbahçe’de kara bulutlar dağıldı! Son nokta koyuldu: Jorge Jesus’un geleceği belli oldu! - Resim : 1

Fenerbahçe Kulübü tarafından paylaşılan fotoğraflarda Başkan Ali Koç’un Jorge Jesus’un elini tutması, Jesus’un kalacağı şeklinde yorumlandı.

Ayrıca kulübün internet sitesinde yer alan haberde, "Başkanımız Ali Y. Koç ve Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki, antrenman öncesi teknik heyet ve takımımızla bir araya geldi. Takıma ve teknik ekibe desteklerine ileten Başkanımız Ali Y. Koç, çalışmanın bir bölümünü de izledi" ifadeleri dikkat çekti. 

Fenerbahçe’de kara bulutlar dağıldı! Son nokta koyuldu: Jorge Jesus’un geleceği belli oldu! - Resim : 2

Öte yandan Jesus’un takımın başında devam etmesini isteyen Koç’un ne yapacağı ise merak konusu.