Ali Sunal Güldür Güldür Show'dan ayrılıyor mu? İlk kez açıkladı!

Ali Sunal, 7 yıldır moderatörlüğünü yaptığı “Güldür Güldür Show” programından ayrılıyor mu?

7 yıldır süren “Güldür Güldür Show” adlı fenomen programın moderatörlüğünü yapan Ali Sunal, Nişantaşı’nda bir mekân çıkışı kameramıza takıldı. Sunal, röportaj vermeden önce maskesini taktı. Ali Sunal, pandemi nedeniyle görüşemediği arkadaşlarıyla bir araya geldiğini söyledi. Ünlü oyuncu formda olduğunu, üzerindeki mont yüzünden kilolu göründüğünü belirtti. Ali Sunal’a hakkında çıkan “Güldür Güldür Show” programından ayrılacağı iddiasını sorduk.

Sosyal medyada 20 yıl önce aramızdan ayrılan Türk sinemasının efsane oyuncusu Kemal Sunal’ın aslında 10 Kasım olan doğum gününü Atatürk’ün ölüm yıldönümü olduğu için 11 Kasım’da kutladığı gündeme gelmişti. Ali Sunal ise babasının doğum gününün 11 Kasım olduğunu ifade etti. Her yıl olduğu gibi doğum gününde babası Kemal Sunal’ın Zincirlikuyu’daki mezarını ziyaret edeceğini belirten Ali Sunal’ın gergin tavrı ise şaşırttı.

Ali Sunal, 11 Kasım’da kardeşi Ezo Sunal ve babasıyla bir pozunu paylaştı ve altına şu notu yazdı: “Canım babam, güzel babam, çocuk babam, yaramaz babam, aşkım babam, melek babam... İyi ki doğdun iyi ki varsın benim iyi kalpli kahramanım ... Çok özledim çok...”