Alişan, Buse Varol'la el ele böyle düşman çatlattı

Evliliklerindeki krizleri atlatan ve eski mutlu günlerine geri dönen Alişan ile Buse Varol çifti Bodrum’da nasıl aşk tazeledi?

Eşi Buse Varol’la evliliğindeki krizleri atlatan ve eski mutlu günlerine geri dönen Alişan Bodrum’da aile boyu tatil yapıyor. Ünlü şarkıcı 3 yaşındaki oğlu Burak, oğlunun bakıcısı, yakın dostu Deniz Erdem ve ailesiyle denizde zodyak keyfi yaptı. Ünlü şarkıcı çekim yapan muhabirlere el salladı. Alişan oğlu Burak'ı kucağından indirmedi. Eşinin yanına giden ünlü şarkıcı, vatandaşların fotoğraf çektirme isteklerini de kırmadı. 

Geçen aylarda boşanmanın eşiğinden dönen Alişan ve Buse Varol el ele plajda aşk tazeledi. Buse Varol ikinci bebeği Eliz’i dünyaya getirdikten sonra fazla kilolarından hızla kurtulmuştu. 

Geçen yıl korona yüzünden vefat eden kardeşi Selçuk Tektaş’ın acısıyla sarsılan Alişan, 2 yıl sonra ilk kez Bodrum’da tatil yaptıklarını hatırlattı. Alişan, oğlu Burak’ın denizden hiç çıkmadığını anlattı. Ünlü şarkıcı İstanbul’da da komşusu olan ünlü müzik yapımcısı Deniz Erdem’in yazlığında misafir olduklarını belirtti.

Her yıl tartışma konusu olan Bodrum’daki tatil fiyatlarıyla ilgili espri yapan Alişan, uçak bileti bulmakta güçlük çektiğini ifade etti. Buse Varol yaz boyu çocuklarla tatil yapacaklarını söyledi. Alişan muhabirler gidene kadar tişörtünü çıkartmadı. Oldukça neşeli olan Alişan ve Buse Varol çifti daha sonra el ele uzaklaştı.

Kumda oynayan oğulları Burak'ın yanına giden çiftten Alişan bolca mısır aldı. Burak babasının isteğiyle kameramanlara poz da verdi. Buse Varol güneş geçmemesi için oğlunun başını deniz suyuyla ıslattı. Minik Burak zaman zaman plajda çalan müzik eşliğinde dans da etti.

Buse Varol ilerleyen saatlerde pareosunu çıkarıp serin sulara atladı. Bu sırada fotoğtaf çektirmeyi de ihmal etmedi. Buse Varol uzun uzun yüzüp deniz keyfi yaptı. Buse Varol’un denizden çıktıktan sonra rüzgârlı hava nedeniyle üşüdüğü görüldü. 

Öte yandan Buse Varol bir süredir kullandığı ürünler ve cihazlarla 34 bedene indiğini açıklamıştı. Muhabirlerin çektiği son tatil görüntülerinin ardından sıkı takipçileri Buse Varol’a “Hani 34 bedendiniz, burada 44 beden görünüyorsunuz” şeklinde çok sayıda yorum yazdı. Bunun üzerine Buse Varol bir video paylaşarak eleştirilere görüntülü yanıt verdi.

Kızı Eliz’le paylaştığı videolar izlenme rekoru kıran Alişan da son olarak eşi Buse Varol’la bir mutluluk karesini “Uzun zaman olmuştu birlikte fotoğraf koymayalı…sağlık olsun da,sevgi hep daim” notuyla yayınlayarak düşman çatlattı.