Alkollü adam 2 metre açıldığı denizde fenalaşarak boğuldu! O anlar kamerada!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Şeref Aydoğan (54), alkollü olarak girdiği denizde fenalaştı. Kıyıdan 1-2 metre uzaklıkta fenalaşan adam, boğularak can verdi. O anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Alkollü adam 2 metre açıldığı denizde fenalaşarak boğuldu! O anlar kamerada!

Dün saat 18.00 sıralarında Bodrum/Yalıçiftlik'teki Halk Plajı'nda yaşanan olayda, Ankara'dan arkadaşı ile Bodrum'a tatile gelen Şeref Aydoğan, iddiaya göre aşırı alkollü şekilde denize girdi. Kısa bir süre sonra sahile yakın noktada yüzen Aydoğan aniden suda hareketsiz kaldı. Denizden çıkan iki kişi de durumu fark edip 112 Acil Servis'e ihbar etti. Aydoğan, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı tüm müdahalelere rağmenkurtarılamadı. Aydoğan'ın cansız bedeni kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için otopsi işlemleri yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Alkollü adam 2 metre açıldığı denizde fenalaşarak boğuldu! O anlar kamerada! - Resim : 1Alkollü adam 2 metre açıldığı denizde fenalaşarak boğuldu! O anlar kamerada! - Resim : 2

ANBEAN KAMERALARA YANSIDI

Olay anı çevredeki iş yerine ait güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntüde, denize girdikten hemen sonra düşüp kalkan Aydoğan'ın, sahile yakın sığ alanda yüzmeye başladığı görüldü. Yaklaşık 2 dakika yüzen Aydoğan'ın aniden hareketsiz kaldığı da görüntülerde yer aldı. Sahildeki şezlonglarda, birkaç metre ötede oturan iki kişinin dakikalarca yaşananları fark etmedikleri de görüntülerden anlaşıldı. Kıyıya sürüklenmiş olarak yüzüstü duran Aydoğan'ı denizden çıkan iki kişinin fark edip, yardıma koştuğu da görüntülerden tespit edildi.