Alma mazlumun ahını

On'lu yaşlarım ve sesim ortalama bir solistin bir kaç tık üstünde ..

Kocaman bademciklerim sesime viski ve puro karizması veriyor. Silifke'nin yoğurdunu söylesem, oluyor sana Makber... Müzik öğretmenim bu yüzden beni çok seviyor.

Bir gün bana "Sen konservatuara gitmelisin" dedi. Dedim olmaz, ablam hakim olacak, anam babam benim de müthiş bir icat yapmamı bekliyor.

Bu durum karşısında diyecekleri şey "icat çıkartma" olur ...

Dinletemedim... Bir gun okul çıkışı benimle eve geldi. "Kızınız" dedi anneme, "çok yetenekli, onu konservatuara hazırlayayım..."

Öğretmene de "icat çıkarma" diyemedi ama, onun yerine "benim kızım derslerinden geri kalır, o büyük işler yapacak Allah'ın izniyle" dedi.

Yaşım 37... Halaa atomu parçalayacağım günü bekliyor.Ablam hakim oldu en azından...

Anacım kötü anıları depreştirmek istemem ama bir sene özel ders aldırdığın kızcağız öss'de 6 sayısal neti çıkardı. Toplam soru sayısı 180 olmasaydi umut vardı ama artık benden ümidi kessen mi acaba?

Yerime bir tane daha doğurup ona bel bağlasan çok daha kazançlı bir yatırım olurdu eminim.

Neyse sayende duş başlığını mikrofon yapmak suretiyle kurduğum seviyeli ilişkide müzik kariyerimde bir yerlere geldim. En azından komşular dinliyor. Hee bir de kızım...

Ona kocaman ışıklı bir mikrofon aldım. Her sabahın köründe annanesinin başında şarkılar söylüyor. Hem de ingilizce. Annanne kişisi evi terk etmek üzere. Allahın sopası yok ama kızımın mikrofonu var.

Teşekkürler minik kurabiyem, seni istediğin her kursa yazdıracağım.

Hadi kursağımıza dizilenlerin şerrinden Allah'a sığınalım....