Alman gazeteci ayrılığı duyurdu! Fenerbahçe taraftarının gözyaşları sel olacak! Yıldız futbolcu devre arasında takımdan gidebilir!

Alman gazeteci Florian Plettenberg’in Ferdi Kadıoğlu’nun kış transfer döneminde Fenerbahçe’den ayrılabileceğini ve sarı-lacivertli takımın futbolcunun transferi için 20 milyon eurodan bonservis istediğini ifade etti.

Alman gazeteci ayrılığı duyurdu! Fenerbahçe taraftarının gözyaşları sel olacak! Yıldız futbolcu devre arasında takımdan gidebilir!

Fenerbahçe’nin başarılı milli futbolcusu Ferdi Kadıoğlu gösterdiği performansla ismi transferde en çok geçen futbolcular arasında yer alıyor. İngiliz, İtalyan ve Alman ekiplerinin radarında olan futbolcu hakkında yeni bir gelişme yaşandı.

Alman gazeteci ayrılığı duyurdu! Fenerbahçe taraftarının gözyaşları sel olacak! Yıldız futbolcu devre arasında takımdan gidebilir! - Resim : 1

Sky Sports’tan Florian Plettenberg’in haberine göre Ferdi Kadıoğlu, devre arası transfer döneminde takımdan ayrılabilir. Haberde birçok takımın Ferdi ile ilgilendiği kaydedildi.

FENERBAHÇE 20 MİLYON EURODAN FAZLA ÜCRET İSTİYOR

Alman ekipleri Bayern Münih ve Borussia Dortmund’un şuan futbolcunun transferine sıcak olmadığı ve bir görüşmenin yapılmadığı vurgulanan haberde Fenerbahçe’nin Ferdi Kadıoğlu için 20 milyon eurodan fazla ücret istediği kaydedildi.

Alman gazeteci ayrılığı duyurdu! Fenerbahçe taraftarının gözyaşları sel olacak! Yıldız futbolcu devre arasında takımdan gidebilir! - Resim : 2

FENERBAHÇE TARAFARININ GÖZBEBEĞİ KONUMUNDA

Fenerbahçe taraftarının gözbebeği olan ve bu sezon 24 maçta giyen Ferdi Kadıoğlu, bu sezon 1 gol attı, 3 asist yaptı. 24 yaşındaki Ferdi’nin sarı-lacivertli takımla 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.  Yıldız futbolcunun piyasa değeri Transfermarkt’a göre 17 milyon euro olarak gösteriliyor.