150 bin TL Faizsiz evlilik kredisi başvuruları hangi illerde başladı? Evlilik kredisi başvurusu başladı mı, şartları ve yaş sınırı neler?

Yeni evlenecek çiftlerin merakla beklediği 150 bin TL faizsiz evlilik kredisi şartları, başvuru tarihleri ve yaş sınırı gibi detaylar araştırılıyor. Aile ve Gençlik Fonu tarafından desteklenecek proje kapsamında öncelikli illerin listesi de açıklanmıştı. Peki; Evlilik kredisi başvurusu başladı mı, şartları ve yaş sınırı neler? 150 bin TL Faizsiz evlilik kredisi başvuruları hangi illerde başladı? İşte yanıtı.

Evlilik Kredisi başvurularına ilişkin beklenen açıklama Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'tan geldi. Göktaş yaptığı açıklamada "Yeni yıldan önce hayata geçmesini bekliyoruz." ifadelerini kullandı. Hal böyle olunca; başvuruda bulunmak isteyen çiftler “Evlilik kredisi başvurusu başladı mı, şartları ve yaş sınırı neler? 150 bin TL Faizsiz evlilik kredisi başvuruları hangi illerde başladı?” sorularına yanıt aramaya başladılar. İşte konuyla ilgili bilgiler.