22 yıl yasını tuttular, gerçeği öğrenince şok oldular!

Yas tutup, mezarı başında ağladılar sonra ölen bebeğin onlara ait olmadığı ortaya çıktı. Tam 22 yıldır bebeklerinin akıbetini öğrenmeye çalışan gurbetçi çift, "Almanya'da çocuğumuzu çaldılar" dedi.

This browser does not support the video element.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde yaşayan Hanım ve İbrahim Kazankıran çiftinin yaşadıkları ancak filmlerde olur denilen türden!

Hanım Kazandıran ağıt yaktı, yasını tuttu fakat 22 yıldır başında gözyaşı döktüğü mezarda yatanın kendi bebeği olmadığını öğrendi.

Hanım Kazandıran, "Çocuk benim değil. Mezarda DNA testi yaptılar, benimkini de yaptılar. Çocuk bizim çocuğumuz değil. Bana yardım etsinler. Ben bir anneyim. Bana yardım etsinler." dedi.

1991’de çalışmak için Almanya’ya gittiler. 25 Ağustos 1992’de Alişir adını verdikleri erkek bebekleri doğdu. Hanım Kazandıran "Bebeğim evde düştü. Bir şey olmuştur diye korktum, aldım hastaneye götürdüm." dedi. 

Haberin Devamı

Bebek hastanede denetim altına alındı. 3 gün sonra Alişir’in beyin kanaması geçirip ameliyata alındığını haber verdiler. Komada denen bebek 2 hafta göstermediler. 24 gün sonra da “Öldü” deyip cenazesini teslim ettiler.

Aile, Alman yetkililerin abartılı ilgisinden şüphelenip, mezarı açtırınca gerçek ortaya çıktı. Mezardaki bebeğin DNA’sı anne ve babasıyla uyumlu değildi.

22 yıldır gözyaşları dinmeyen çift, "Almanya'da bizim çocuğumuzu çaldılar. Çocuğumuzu arıyoruz." diyerek önce öldüğünü sandıkları bebeklerinin akıbetini öğrenmek istiyorlar.