4 bacaklı tavuk yürüyor, geziyor

Samsun'da Yangöz ailesinin beslediği 4 bacaklı bir tavuk diğer tavuklarla birlikte geziyor. Beyaz pençe adı verilen tavuk görenleri hayrete düşürüyor.

Konya'nın İlkadım ilçesinde yaşayanYangöz ailesi, bahçesinde tavuk, horoz, ördek, kaz ve birçok evcil hayvan daha besliyor. Ancak bir tavuk, 4 bacağı ile diğerlerinden ayrılıyor. Aldıkları civcivin 4 ayaklı olduğunu sonradan farkettiklerini söyleyen Yangöz ailesi tavuğa gözü gibi  bakıyor.  Tavuğun sahibi 12 yaşındaki Barış Yangöz tarafından ‘Beyaz Pençe' adı verilen tavuk, diğer tavukların arasında 4 bacağıyla beraber geziyor.

"Adını Beyaz Pençe koydum”

4 bacaklı tavuğu diğer tavuklardan daha çok sevdiğini dile getiren Barış Yangöz, “Tavuğumu çok seviyorum. 4 adet bacağı olduğu için ona Beyaz Pençe adını koydum. Onu satmayı kesinlikle düşünmüyorum. Ölene kadar onu besleyeceğim” dedi.

"Torunum söylediğinde inanmadım"

Haberin Devamı

Babaanne Yangöz “Çocuklar bana tavuğun 4 bacaklı olduğunu söylediler ama ben inanmamıştım. Gerçekten de 4 bacaklıymış. Ama oluyormuş demek ki. Görmediğimiz şeyleri görmeye başladık. Bu tavuğun da ayrı bir güzelliği var. Arka ayakları kısa olduğu için ön bacakları üstünde yürüyebiliyor” diye konuştu.

Sonraki Haber