Athena Gökhan Özoğuz, tv100'ün konuğu oldu! Athena Gökhan'dan Acun Ilıcalı ve O Ses Türkiye açıklaması! Neden ayrıldığını anlattı

tv100 ekranlarında yayınlanan Candaş Tolga Işık ile Az Konuştum programında soruları yanıtlayan Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, O Ses Türkiye serüvenine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Işık’ın “Yine olsa O Ses Türkiye’yi yapmak ister misin?” sorusuna yanıt veren Özoğuz, “Acun Ilıcalı olursa evet” ifadelerini kullandı.

Başrolünde oynadığı "Kendi Yolumda" filmiyle 25 Kasım'da hayranlarıyla beyaz perdede buluşacak olan ünlü müzisyen Gökhan Özoğuz, tv100’ün ilgi ile takip edilen programı Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum programında O Ses Türkiye serüveni ve ayrılığına dair önemli açıklamalarda bulundu.

O Ses Türkiye’yi özledi mi?

O Ses Türkiye’nin müthiş olduğunun altını çizen Gökhan Özoğuz, “5 sene çok iyi gitti ama bir süre sonra Acun diğer yapımlarından dolayı yoğundu. Acun’a ‘Acun sen yoksun ortada ben seninle birlikte buraya geldim. Bizim aramızdaki muhabbetimizle birlikte buradaydık’ dedim. 5 sene sonra tamam olduk dedik yani. Aslında program kendi kendine doğal bir evreye götürdü işi. Yoksa devam ederdik de 5 sene zaten yetti baya” dedi.

Işık’ın “Yine olsa O Ses Türkiye’yi yapmak ister misin?” sorusuna yanıt veren Özoğuz, “Acun Ilıcalı olursa evet” ifadelerini kullandı.

Sonraki Haber