Yeni yaşını çıplak fotoğrafla kutladı

Amerikalı şarkıcı Bebe Rexha, 30 yaşına girmesini makyaj yaptığı çıplak bir fotoğrafıyla kutladı. Ardından kutlamalara devam eden Bebe Rexha, gece paylaştığı hikayesinde davul zurna eşliğinde sokakta halay çekti.

Geçtiğimiz günlerde dünyaca ünlü MTV Müzik Ödüllerinde, 'En İyi Elektronik Dans Müzik Klibi' dalında ödül alan Bebe Rexha Instagram hesabından yaptığı paylaşımla gündem oldu. Bacaklarını açarak uzandığı yerde bir elinde ayna varken makyaj yapan Rexha, #Not20Anymore etiketini kullandı.

Aslen Arnavut olan 30 yaşındaki Bebe Rexha'nın kutlamaları Instagram'da paylaştığı fotoğrafla bitmedi. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden kutlamalarda asıl bombayı patlattı. Kalabalık bir grup halinde sokakta halay çeken Rexha, davul zurna eşliğinde çılgınlar gibi eğlendi.

Doğum gününde düzenlediği konserde hayranlarını coşturan sanatçının Instagram'daki takipçi sayısında büyük bir artış gözlendi. Her fırsatta hayranlarıyla bir araya gelen Rexha, Amerika'da bir çok genç kızın idölü olmuş durumda.

Haberin Devamı

Hem destek, hem tepki

Rexha'nın çıplak pozuna ünlü isimlerden ve bir çok takipçisinden beğeni yağarken, kendisini rol modeli olarak alan insanlara kötü örnek olduğu da ileri sürüldü. Bir takipçisi, "Rol modeli demeyin çünkü banyoda yatıyor ve 16-17 yaşındaki kızlarımızın bu tür şeyler yapmasını istemiyoruz" dedi.

Sonraki Haber